hanane_nikpor مدیر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 عنوان شوهرم نفقه بچمو نریخته به خودش پیام بدم یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 59 پست یا برم جلبشو بگیرم؟ دوماهه که نریخته 1404/02/05 | 08:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanane_nikpor مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 هر کدوم که بیشتر دهنش سرویس میشه همون رو انجام بده.این آدما رو باید آنقدر تحت فشار گذاشت تا به گو خ ... آخه جلب هم سخته بعدش باید بیفتم دنبالش ببینم کجاس مامور ببرم چون راننده س معلوم نمیشه میره چن ماه میمونه یه شهر دیگه دستم بهش نرسه
hanane_nikpor مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 میخاست بده میداد برو شکایت خانوادم همینو میگن
hanane_nikpor مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 چی شدطلاق تمام شد نه فعلا تا طلاق خیلی مونده باید ببینم جواب پزشک قانونی اعتیاد چیه بعد میتونم طلاق بگیرم
hanane_nikpor مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 از قبل ازدواج اعتیاد داشت؟قایم کرده بودن ازت؟ آره البته خودش گردن نمیگیره ولی رفتاراش نشون میده داشته
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2622 عزیزم تنهایی بچه بزرگ کردن خیییلی سختکاش میشد یه جوری سازش کنیداز طرفی بچه ات به پدرش احتیاج داره
hanane_nikpor مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 عزیزم تنهایی بچه بزرگ کردن خیییلی سختکاش میشد یه جوری سازش کنیداز طرفی بچه ات به پدرش احتیاج داره میدونم ولی هیچ تلاشی نمیکنه برا داشتنم حتی تو دادگاه تمکین قاضی گفت الکی که نرفته واسطه فرستادی برگرده گفت آرهههه گفتم کیو فرستادی گفت خالم گفتم خالش زنگ زد گفت برگرد بشین خونت چایی و دم کن به شوهرت بگم بیاد حتی نگفت آماده شو به شوهرت بگم بیاد دنبالت... گفتم قضیه اینه آقای قاضی شوهرم اعتیاد داره بعد از بارداریم خیلی بدتر شده فرشمو سوزونده خودش رفته یه فرش 3 تومنی از دیوار پیدا کرده گوشیمو شکست گفت دیگه نمیخرم منم امنیت جانی نداشتم رفتم خونه بابام قاضی به شوهرم گفت میری پزشک قانونی برا تست اعتیاد دونم گفت میرم... قاضی گف باهمین فرمون بری حق طلاق میفته دست خانم یعنی از قیافت معلومه اعتیاد داری اونم گفت باشه مشکلی نیس☹️
hanane_nikpor مدیر استارتر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 8953 راننده س میتونی فک کنم بگی تو ایست بازرسی ها جلبش میکنن واقعا اینجوری باشه که خوبه
نالبزدنازب عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4219 واقعا اینجوری باشه که خوبه آره نامه از دادگاه بگیری چون راننده هست مشخصات ماشینش هم بده تو ایست بازرسی جلوش میگیرن
پاییزان۷۰ عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 404 3 تومن نه شکایت نکن اول دوستانه برو جولو بهش پیامم نده پدر بچته زنگ بزن بگو لازم دارم به این پول برای بچه بریز بچه ی دوتامون احساسات پدری اش رو تحت تاثیر قرار بده .در اخر ببین نکرد برو دادگاه
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13172 3 تومن 3 تومن؟؟؟حتی گفتنش هم خنده داره دقیقا 3تومن به کجا میرسه؟؟؟برو برای مقدارش هم شکایت کن خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏