2777
2789
هر کدوم که بیشتر دهنش سرویس میشه همون رو انجام بده‌.این آدما رو باید آنقدر تحت فشار گذاشت تا به گو خ ...

آخه جلب هم سخته بعدش باید بیفتم دنبالش ببینم کجاس مامور ببرم چون راننده س معلوم نمیشه میره چن ماه میمونه یه شهر دیگه دستم بهش نرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنهایی بچه بزرگ کردن خیییلی سختکاش میشد یه جوری سازش کنیداز طرفی بچه ات به پدرش احتیاج داره

میدونم ولی هیچ تلاشی نمیکنه برا داشتنم حتی تو دادگاه تمکین قاضی گفت الکی که نرفته واسطه فرستادی برگرده گفت آرهههه گفتم کیو فرستادی گفت خالم گفتم خالش زنگ زد گفت برگرد بشین خونت چایی و دم کن به شوهرت بگم بیاد حتی نگفت آماده شو به شوهرت بگم بیاد دنبالت... گفتم قضیه اینه آقای قاضی شوهرم اعتیاد داره بعد از بارداریم خیلی بدتر شده فرشمو سوزونده خودش رفته یه فرش 3 تومنی از دیوار پیدا کرده گوشیمو شکست گفت دیگه نمی‌خرم منم امنیت جانی نداشتم رفتم خونه بابام قاضی به شوهرم گفت میری پزشک قانونی برا تست اعتیاد دونم گفت میرم... 

قاضی گف باهمین فرمون بری حق طلاق میفته دست خانم یعنی از قیافت معلومه اعتیاد داری اونم گفت باشه مشکلی نیس☹️

3 تومن

نه شکایت نکن 

اول دوستانه برو جولو بهش پیامم نده 

پدر بچته زنگ بزن بگو لازم دارم به این پول برای بچه بریز بچه ی دوتامون 

احساسات پدری اش رو تحت تاثیر قرار بده .

در اخر ببین نکرد برو دادگاه

3 تومن

3 تومن؟؟؟

حتی گفتنش هم خنده داره 

دقیقا 3تومن به کجا میرسه؟؟؟

برو برای مقدارش هم شکایت کن 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏