2777
2789

از وقتی تموم شده فهمیدن خوب بوده😐

حالا قضیه همین برنامه هزارویک هست مجریش با جناب خان خیلی ترکیب خوبین نمیدونم چرا اینقدر گارد دارین

یا همین برنامه جوکر هرچی علیخانی ساخته بعدش مردم هی گفتن بازم بساز ولی حالا میگی جوکر میگن برنامه هیچ هدفی نداره فقط میگن و میخندن😐نمیدونم از برنامه طنز چه توقعی دارن

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزارو یک که قشنگه منم دویت دارم

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
بیشتر ببینید

بهرحال هر برنامه ای طرفدار و غیر طرفدار داره

مهم اینه که طرف ازش خوشش بیاد نباید کاری به نطرات بقیه داشته باشه

مثلا فیلم پدرخوانده جز بهترین فیلم های تاریخه هیچ وقت دوست نداشتم ببینمش یه کلیپ خلاصه ازش دیدم دیدم چیز خاصی هم نداشته 

آقا
جوکر فقط عشق نعیمه و احسان واقعا ما باهاش هر هر خندیدیم خدا خیرشون بده

دقیقا😂😂

اخر ازدواج میکنن 

اصن همه کارا رو علیخانی میکنه 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷