2777
2789
عنوان

تا وقتی خندوانه و دورهمی پخش میشد همه اه و پیف میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 26 پست

مردم کلا چرند زیاد میگن همینا کاری میکنن برنامه تلویزیونی دیگه ساخته نشه 

متخصصا یه جوری نشستن از پایتخت ایراد گرفتن انگار هر کی ندونه چهل و پنج تا فیلم کارگردانی کردن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم کلا چرند زیاد میگن همینا کاری میکنن برنامه تلویزیونی دیگه ساخته نشه متخصصا یه جوری نشستن از پای ...

بخدا بگو بخندید بره الان ایراد گرفتید تهش چیشد

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

کی فهمیده اونا خوب بودن؟😂خداروشکر ما تلویزیون رو بوسیدیم گذاشتیم کنار

آفرین به شما

نمیدونم چرا حس میکنید ندیدن اینا باعث افتخاره 

جوکرم از تلوزیون پخش نمیشه محض اطلاع🤌🏻

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

چندشنبه پخش میشن؟ منم ببینم

جوکر چهارشنبه ها ساعت 8 صبح

هزارو یک هم از شبکه نسیم