2777
2789
عنوان

یک سوال دارم هم اقایون جواب بدن هم خانوما در مورد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 85 پست
اصلا دو راهی نداره تو یا میتونی بگذری و با یک مرد واقعی آشنا بشی یا اگه واقعا دلت نمیاد اوکی بهش فرص ...

والا به مامانم گفته نامزدی و اینا ولی خبری نیست 

حس میکنم اونطوری گفته که خرم کنه 

اخه اون جدی گرفت تورو من که نمیدونم این راس میگع یا الکی

خوب همینو میگم تو فرصت بده تو زمان کوتاه هم مشخص میشه که جدی هست باتو یا نه و هم میتونی زیرنظرش بگیری و ببینی چیکارا میکنه در جهت اعتمادسازی و زندگی و باز مچش رو میگیری یا نه آدم شده ولی فرصت کوتاه بده نرو دوسال زندگیتو هدر بده کاملا مشخص میشه از رفتارش که دوستت داره یا نه ازدواج میکنه یا نه بعدشم به جدی گرفتن و ازدواج نیست مهم اینه چه دوست باشی چه ازدواج اون برای تو چه قدمی برمیداره با این گندی که زده بعد اگه جبران کرد تو میتونی با رفتارت کاری کنه بیاد جلو جدی بشه و یا تکلیفتو روشن کنی که عمرتو نزاری 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب همینو میگم تو فرصت بده تو زمان کوتاه هم مشخص میشه که جدی هست باتو یا نه و هم میتونی زیرنظرش بگیر ...

من چجوری میتونم با رفتارم بتونم بگم بیاد جلو؟؟

یعنی چی میدونه؟چیو میدونه؟تفهمیدم

ینی آنقدآویزانش شدی ک برات مهم نیس ک داره جلوچشات توروزروشن خیانت میکنه 

راستی باعقل واراده خودت داری دودستی خودت روشریک یه نامردخیانتکارمیکنی ک تازنده ای بسوزی وبابی اعتمادی خودت روباقرص وآرامبخش بخوابونی وهزارانگ وفنگ بهت بزنه ک توروانی ومتوهم هستی

باعقلت تصمیم بگیرواحساس ودلت بذارزیرپات ولهشون کن

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
والا به مامانم گفته نامزدی و اینا ولی خبری نیست حس میکنم اونطوری گفته که خرم کنه

آرههه ببین به هیچ وجه کوتاه نیا برای آدمی کوتاه بیا که اول کار زشت نکنه دوما سرش به تنش بیرزه و برات بمیره چون کوتاه بیای میشی من من انقدر کوتاه اومدم بخشیدم که آخر سر هم طلبکار شد و راحت جدا شدو اون عشق و عاشقی تموم شد ولی کوتاه بیای تورو ساده فرض میکنه اگه باهاش حرف زدی بگو محکم و جدی که من زندگیم و آدمی که میخواد تو زندگی من باشه ارزش داره تو اول اعتماد منو درست کن من بهت اعتماد کنم بعدشم بیا با حلقه اونوقت میشه کنار اومد در غیر اینصورت خدانگهدار و دیگه جواب نده تا یا التماس کنه یا مشخص شه که براش اهمیتی نداره این موضوع

آرههه ببین به هیچ وجه کوتاه نیا برای آدمی کوتاه بیا که اول کار زشت نکنه دوما سرش به تنش بیرزه و برات ...

اینم منو طلبکار میکنه میگه تو منو معتاد خودت کن میگه خب چرا امتحان میکنی که خیانت کنم منم

من چجوری میتونم با رفتارم بتونم بگم بیاد جلو؟؟

ببین اون راهاش زیاده ولی تو متاسفانه فقط داری احساسی به این فکر میکنی که فقططططط باهاش ازدواج کنی اصلا درنظر نداری رفتارشو خیانتشو واین خیلی بده تو اول ببین طرف درست شدنی هست تو براش میمیری اونم تب میکنه؟ اصلا میخواد باهات ازدواج کنه ؟ بعد اون چیزی نیست خودش میاد جلو و نمیزاره از دستش بری

اینم منو طلبکار میکنه میگه تو منو معتاد خودت کن میگه خب چرا امتحان میکنی که خیانت کنم منم

اصلا چرا تو باید کاری کنی که اون معتادت بشه؟ طرف خودشیفتست مرد اگه مرد باشه دل اگه دله یهو یه جا گیر میکنه این حرفا چیه عاشقم کن اون میخواد منظورش اینه که هم تورو تحقیر کنه هم هر سازی بزنه هرکاری دوست داره میگه یعنی تو انجام بدی بشی برده نه اینطور نیست تو بگو با این گندی که کاشتی تو باید دل منو به دست بیاری نه من😑

ببین اون راهاش زیاده ولی تو متاسفانه فقط داری احساسی به این فکر میکنی که فقططططط باهاش ازدواج کنی اص ...

وای از کجا بفهممم 

اون میاد جلو نمیزاره از دستش برم ؟

راه چی زیادهه؟

وای