2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه ی چیزایی که بهتون حس خوبی میده بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 113 پست
خب شاید بابت اونه قدش کوتاهه...روند رشدیش مدت زمانش طولانیه...اما بلاخره قد می کشه.

خدا از دهنت بشنوه گلم

ولی خب ریسکه شاید هیچوقت قد نکشید

اللهم اشغل الظالمین‌بالظالمین...الهی آمین.....وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷

خدا از دهنت بشنوه گلمولی خب ریسکه شاید هیچوقت قد نکشید

انشالله که قد می کشه،،از تمام نظرای دیگه هم بررسی کردین؟؟هورمون رشد و...؟؟ 

ما یه فامیلی داریم این دخترش رو برده بود پیش یه دکتری کلاس پنجمم بود بعد اون می گفت اندازه ی دست و پا و حتی انگشتاش و...اندازه زده گفته به احتمال زیاد قدش انقدر میشه...یه دکتر دیگه هم بهش یه سری قرص داده بود خوابش تنظیم بشه و یه سری مکمل...خیلی تعجب کردم از اون موقع تا الان ماشالله خیلی قد کشیده واضح مشخصه...یه سری دکترا خیلی واردن حتماً از دکتری که می بریش مطمئن شو.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////‏بیا آرزو کنیم!آرزو کنیم که تمامِ آن‌ هایی که قد‌هایشان تا نصفِ سطل آشغال‌ هایِ بزرگ توی خیابان هم نیست،تا کمر تویِ سطلِ آشغال های شهر،آویزان نباشند،آرزو کنیم بچه ای که تعریف مزه‌ ی خوبِ پنیر پیتزا را فقط از هم کلاسی‌ هایش شنیده و تا به حال هم خودش تجربه نکرده دیگر برایش مزه‌ ی هیچ غذایی،معما نباشد و این همه فقر زورش به ایمان ما غالب نباشد،بیا آرزو کنیم!برای ما آرزو تنها چیزی است که هنوز هم مجانیست،هنوز هم مُجاز است،هنوز هم اختیارش دستِ خودمان است!💔💔

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که قد می کشه،،از تمام نظرای دیگه هم بررسی کردین؟؟هورمون رشد و...؟؟ ما یه فامیلی داریم این دخ ...

عزیزم اگر تونستی اسم قرص ها و مکملهاش بپرس

یا اگه دکتره تهرانه بیارمش

اللهم اشغل الظالمین‌بالظالمین...الهی آمین.....وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷

واقعاً اینو اولین باره می بینم کسی بگه.😂😂کاش یه بار امتحانش کنم ببینم چه جوره.😂😂

خخخخخخ من خاصم خواهر  انقدر نررررمه روناش  مرغ تپل حنایی فقط پیدا کن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

حالا الان بهترین ماه ساله...هوا الان نه خنکه نه گرم...از الان بگی گرم وای به حال تابستون.

باردارم  انقدر گرممه انگار تب دارم عرق کاسنی ام میخورم فایده نداره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

واقعاااا یادش بخیر...دلم برای روزایی تنگ شده که از مدرسه میومدم و لباسمو عوض می کردم...خسته میفتادم ...

دقیقا منم دلم تنگ شده برا اون موقع ها هم حال خودم خوب بود هم حال خانوادم شاد بودیم  افرین امتحانا پایان ترم  تابستون کولر و هندوانه😅😅😂

انشالله که قد می کشه،،از تمام نظرای دیگه هم بررسی کردین؟؟هورمون رشد و...؟؟ ما یه فامیلی داریم این دخ ...

عزیزم میشه درخداست دوستیمو قبول کنی؟

اخرین امتحان خرداد و بیای خونه گوجه سبز و هندونه خنک بخوری 

بهترین حس دنیا بود. بهترین لذت دنیارو داشت. من معمولا روز اخرو با اب بازی با دوستام جشن میگرفتم. اما سال اخر، اخرین امتحان پر از اشک و گریه خداحافظی بود

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بیشتر ببینید
عزیزم اگر تونستی اسم قرص ها و مکملهاش بپرسیا اگه دکتره تهرانه بیارمش

نه گلم همدانه...اسم قرصاش اینا هستن یه قرص برای تنظیم خوابش که اسمش ملاتونین هست...مکمل هم گفت ال آرژنین داده و ویتامین دی...ب کمپلکس...ویتامین سی...زینک...کلسیم و شربت مولتی ویتامین.

و یکیم این که ورزش خیلی تاثیر داره هر روز میره میدوعه اونم اثر گذاشته مخصوصاً ورزشای کششی.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////‏بیا آرزو کنیم!آرزو کنیم که تمامِ آن‌ هایی که قد‌هایشان تا نصفِ سطل آشغال‌ هایِ بزرگ توی خیابان هم نیست،تا کمر تویِ سطلِ آشغال های شهر،آویزان نباشند،آرزو کنیم بچه ای که تعریف مزه‌ ی خوبِ پنیر پیتزا را فقط از هم کلاسی‌ هایش شنیده و تا به حال هم خودش تجربه نکرده دیگر برایش مزه‌ ی هیچ غذایی،معما نباشد و این همه فقر زورش به ایمان ما غالب نباشد،بیا آرزو کنیم!برای ما آرزو تنها چیزی است که هنوز هم مجانیست،هنوز هم مُجاز است،هنوز هم اختیارش دستِ خودمان است!💔💔

بیشتر ببینید
خخخخخخ من خاصم خواهر انقدر نررررمه روناش مرغ تپل حنایی فقط پیدا کن

😍😍😂😂

بیشتر ببینید
باردارم انقدر گرممه انگار تب دارم عرق کاسنی ام میخورم فایده نداره

وای بارداری خیلی سخته.‌‌..تجربه کردم خیلی آدم اذیت میشه...انشالله به سلامتی کوچولوت رو بغل بگیری.😍😍🌹🌹

بیشتر ببینید
دقیقا منم دلم تنگ شده برا اون موقع ها هم حال خودم خوب بود هم حال خانوادم شاد بودیم افرین امتحانا پا ...

عالی بود.😍😍

بیشتر ببینید