2777
2789
عنوان

برا خواهر شوهرم زنگ زدم بیایین 🧨🧨🧨

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 66 پست
من اینطور هم نگفتم بین مون فرق نزار گفتم دختر دایی من خیلی چیزا میشنوم تو چرا با این دشمن من رابطه د ...

اتفاقا کار خوبی کردی گفتی 

اگر واقعا دوست باشه رعایت می‌کنه و گرنه ذات خودش را نشان میده و راحت تر میتونی فاصله ت را باهاشون حفظ کنی. البته اگر شوهرتون خودش پول میده ممکنه کمتر از برادرش بده و برای شما کمتر بیارن.

من خواهر شوهر م اون موقع ها شده بود همه کاره البته با کولی بازی و سلیته گری ..... با ذات کثیفش هرچی شوهرم میخواست برام انجام بده نمی‌گذاشت .... جالب اینجا بود که کل خانواده از این سلیته می‌ترسیدند.....خدا را شکر بعد عروسی دمش چیده شد و من خیلی وقته قیافه نحسش را ندیدم. تایپیک شما را دیدم یاد اون سالها افتادم . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا کار خوبی کردی گفتی اگر واقعا دوست باشه رعایت می‌کنه و گرنه ذات خودش را نشان میده و راحت تر می ...

دقیقااینم اینطوره اخه ادم هر چه تحمل کنه خوب نمیزاره چیزی نگی 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

الان همه با عزت نفس میشن برات و اه اه اوخ اوخ راه میندازن

اما من میگم کار خوبی کردی که به روشون آوردی اینو منی میگم که خانوادش هر بی احترامی بهم کردن دم نزدم و گذاشتم به حساب باارزش بودن خودم اما اونا در واقع فکر میکردن که نمی‌فهمم یا ازشون میترسم که چیزی نمیگم و هر روز اخم و ادا و متلک هاشون بیشتر شد

اگه از روز اول هرچی میشد به روشون میاوردم الان آنقدر یابو برشون نمی‌داشت 

بحث کادو و لنگ دو قرون دوهزار پول هدیه بودن نیست بحث بی احترامیه که میکنن دست گلت درد نکنه که گفتی

دقیقااینم اینطوره اخه ادم هر چه تحمل کنه خوب نمیزاره چیزی نگی

انشالله که رفتارش را درست کنه. برا من که درست نشد ولی کاش منم همون اول میگفتم که دستم می‌آمد چطور رفتار کنم .برای من چند سال طول کشید .واقعا باورشه که ارباب هست ولی از نظر من پدر و مادرش بزرگی کردن را بلد نیستن که یه سلیته تحویل جامعه دادن. 

مهم هدیه نبود چرا فرق میزارن مگه چیشده دلیلش میپرسیدم من کمتر محبت کردم دل ادم درد میکنه

به خاطر این می گم بهتر بود نمی گفتی چون معمولا در جواب اونا کلا حاشا می کنن و میگن نه اینطوری نیست بد متوجه شدین و ... برای من که تجربه ثابت کرده هر چی سکوت کنم و از طرف دیگه کار درست خودم رو پیش ببرم موفق ترم الان خودم رو دیگه اذیت نمی کنم بخاطرشون قبلا از حقوق خودمم بخشیش رو برای اونا خرید میکردیم آخرشم بده شدیم من کلا سه ساله هیچی براشون نمیخرم 

الان همه با عزت نفس میشن برات و اه اه اوخ اوخ راه میندازناما من میگم کار خوبی کردی که به روشون آوردی ...

عزیزم ما هم تجربه دوتا خواهرمون رو داریم مگه ادما قدر کسی میدونه تحمل کسی رو میبینه اینا که منو میگن کار اشتباهی کردی خودشون فک کنم  مثل خواهر شوهرا باشه  که بدشون میاد از این روش  هدیه اینا عیدی  ارزش نداره خوب این حترام رو نشون میده 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید