2777
2789

من قطع رابطه ام با خانواده اش ولی پدرو مادرش بخاطر اینکه بزرگتر بودن احترامشون داشتم اما تو فامیلشون وقتی خاله شوهرم بهم توهین کرد با اینکه با مادرش خوب بودم یک کلمه ازم دفاع نکرد برعکس به شدت طرف خواهرش دراوند حتی شوهرم پشت من نبود

من همه رو فراموش کردم با خواهر شوهرام خوب نبودم اما مادرش میومد می‌رفت احترام میکردم انقد وقت و بیوقت اومد که ی بار مهمون داشتم نمی‌خواستم اونا بفهمن یهو سر رسید منم تحویل ش نگرفتم سریع پاشد رفغزنگ زد شوهرم تو شهر دیگه ست محل کارش اونو پر کرد که فقط جلو چشم تو با ما خوبه دل من پیرزن شکست 

منم ب شوهرم گفتم کی بککبار احترام منو داشتم که حالا انتظار احترام دارن چرا ی کلمه پشت من در نیومد و بزرگی کنه حالا چرا انقد توقع دارن و قهر کردم

الان نه خرجی میده و ده روزه زنگ هم نمیرنه

این اواخر رابطه جنسی مون هم سرد شده بعد دعوا ها من میرفتم سمتش الان همه پیام‌هایی که گلایه کردم بی جواب گذاشته 

براش عکس فرستادم که طلا فروختم خرجی رد کردم بازم اهمیت نداد فقط گاهی زنگ میزنم به بچه هام

من نمیتونم بچه هام ازشون جدابشم شما بودید چی میکردید

بچه ها چند سالشونه

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه و چهار سال

بچه هات که تا ۷ سالگی پیش خودت میمونن

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
نه خونه خودمم شوهر سر کاره تو ی شهر دور

خب اشتباه کردی عکس فرستادی طلا فروختی یه بار سفت و سخت بگیر تا درست شه دیگه نه پیام بده نه زنگ بزن خودش بذار زنگ بزنه حتی شده یک هفته خبر نگیر

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خب اشتباه کردی عکس فرستادی طلا فروختی یه بار سفت و سخت بگیر تا درست شه دیگه نه پیام بده نه زنگ بزن خ ...

دقیقا همین کار میکنم چشم 

آخه میخواستم بفهمه داریم سخت میگذرونیم