2777
2789
عنوان

وسط سفره مهمونی خانواده شوهرم گریه کنان بلند شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2704 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=379975660]نه فقط همینه انقدر که هرروز میگه  میره سرکار برمیداره بزا من عکس این عنو گوه هارو میفرسته هیکل ...[/QUاگر میخوای دیکه دهنشو ببنده تا عمر داری. بچه رو بنداز کردنش و برو قهر تا به غلط کردن نیفتاده برنگرد ـداره از حس مادریت سو استفاده میکنخ ـنمیتونی.. تو هم چپ و راست ایراد ظاهریشو بکوب تو سرش. تو مهمونی مثل خودش باش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم چشم در مقابل چشم دندان در مقابل دندان،اگه مسخرت کرد تو هم مسخرش کن خونه مردم جلو جمع کاری نکن طلبکاریتو بدی به بدهکاری،بعد هم حالا نه ۲۰کیلویی که اون میگه اما یه ۵یا۶کیلو وزن اضافه کن اما سعی کن با تغذیه سالم وزن بگیری تا رضایت شوهرت هم جلب بشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

اره دیشب یهو داغ کردم

جاری من خیلی تپله و برادر شوهرم اندامش. باشگاهی 

ببین هوای زنش که کلی داره تو جمعم کلی تعریف زنش و می‌کنه هیچی از زنای دیگه مثلا از من و جاریم و اینا ایراد میگیره 

اینا واقعا از رو شانس حالا من کافیه یک کیلو اضافه وزن بگیرم شوهرم همش میگه ورزش کن کم بخور

اشغالو محل نذاشتم

عزیزم من سنم از شما کمتره چن سال مجردم هستم  اما خیلی راحت با حرف چنتا خانمی ک اومدن اینجا نظر میدن تحت تاثیر قرار میگیری و به مردی ک انتخاب خودت بوده در هرحال میگی آشغال و این درست نیس تو قراره ی عمر با اون آقا زندگی کنی  خودت هم جنساتو خوب میشناسی و لازم نیست من توضیح بدم اما ی نصیحت خواهرانه دارم اونم اینکه با حرف مردم جو گیر نشو و زندگیتو ب باد نده  اول بشین منطقی با همسرت صحبت کن بعدش به فکر راه حل مناسب باش   اگر تنها ناراحتی تو زندگیت فقط همین مسئلس  انقد سخت نگیر  خیلیا مشکلات خیلی بزرگتری تو زندگی دارن اگر رفاه داری آسایش داری بخاطر ی حرکت بچگونه زندگیت رو خراب نکن 

عزیزم من سنم از شما کمتره چن سال مجردم هستم اما خیلی راحت با حرف چنتا خانمی ک اومدن اینجا نظر میدن ...

نه اخه همین نیس کارای دیگش هم هست فک کن منو اون هرروز میریم سرکار امروز که تعطیله خب من از ۷ بیدارم اون میگیره میخوابه تا ساعت یک ظهر 

😥😥 بعد تازه دخترمم گریه کنه میگه صداش نمیزاره بخوابم ساکتش کن تازه ساعت ۴ میخوام من بگیرم بخوابم اون میگه بریم بیرون 

نه اخه همین نیس کارای دیگش هم هست فک کن منو اون هرروز میریم سرکار امروز که تعطیله خب من از ۷ بیدارم ...

بنظر میاد همسرتون مشکل روانی داره    بهتره ب روانپزشک مراجعه کنه     خب اگر هدفش همچین زندگی بود چرا بچه دار شد و دو نفر دیگرم بدبخت کنه      انگار عقده هاشو سر شما خالی میکنه     

بنظر میاد همسرتون مشکل روانی داره بهتره ب روانپزشک مراجعه کنه خب اگر هدفش همچین زندگی بود چرا ...

اخلاقاش بچه ماننده انگار نه انگار ۳۱ سالشه 

نه روانی نیس ولی یذره اخلاقاش بچگونس