2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری میشه بدون ورزش لاغر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 39 پست

4ماه کمه برا این مقدار اضافه وزن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
ولی جدا تا ۴ ماه نمیشه؟میخاستم بینیمو عمل کنم من اگه ۴ ماه ورزش نکنم میمیرم

من شرایطم فرق داره گل من

اگه بینیت گوشتیه با پوست ضخیم و مثل من طبیعی هم عمل کنی بله خیلی باید مراقب باشی

چون بینی گوشتی با پوست ضخیم و چرب دیرتر جوش میخوره گرما و تحرک زیاد باید فرم و افتادگی میشه

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

4ماه کمه برا این مقدار اضافه وزن

میشه ماهی ۳ کیلو دیگه کجاش کمه؟

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

شما تجربه دارین؟

حذف ناهار و حذف ریزه خواری

فقط صبحانه و شام بخورین نهایت ظهر یا عصر میوه

غذا رو زیااااااد بجوید

قبل از سیرشدن دست از غذا بکشید( این مورد برای شادابی صورت هم خیلی تاثیر داره)

حذف ناهار و حذف ریزه خواریفقط صبحانه و شام بخورین نهایت ظهر یا عصر میوهغذا رو زیااااااد بجویدقبل از ...

فسینگ میخام بگیرم

میشه ماهی ۳ کیلو دیگه کجاش کمه؟

قبلا تجربه لاغری داشتی؟ 

بدون ورزش  شاید خوب آب نره چربیا

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
شما تجربه دارین؟

کم خوردن اصلا راهش نیست، رفیق من رفته بود دکتر براش برنامه نوشته بود، میگفت حتی از حالت عادی هم بیشتر میخوره ولی چون کالری خوراکی یا غذاهایی که میخورد کم بود، با اینکه مصرفش زیاد بود با این حال سر ماه وزن کرده بود چند کیلو کم کرده بود. برو دکتر یه رژیم خوب بده 

بله ۴ کیلو کم کردم

تو چه زمانی؟

قبلا تجربه لاغری داشتی؟ بدون ورزش شاید خوب آب نره چربیا

اره قبلا باشگاه میرفتم 

زیاد چاق نیستم ولی میخام خیلی لاغر بشم

تو خونه پیاده روی کن دوچرخه ثابتم خوبه

دوچرخه ثابت ندارم تو خونه اخه

پارک هم دکتر میگه گرمه نرو

کم خوردن اصلا راهش نیست، رفیق من رفته بود دکتر براش برنامه نوشته بود، میگفت حتی از حالت عادی هم بیشت ...

درسته باید پروتئین زیاذ بخوری