2777
2789
من خیلی جذبشون میشم فقط یکم مشکل ماورایی پیش میارن من قلا داشتم طفلی ترکید خودمم بهم ریختم

البته الان نداریمشون ، واگذارشون کردیم. ولی همین دیشب توی خیابون داشتم به یه گربه غذا میدادم. یه مقدار باقیمونده گوشت بود از غذا مونده بود، بردم توی خیابون برای یه گربه که باهام دوست شده. اول غذاشو میخوره و بعدش میاد نازش میکنم، بغلش میکنم. البته تقریبا یه هفته میشه انگار شکمش داره بزرگ میشه، شک دارم که شاید حامله باشه.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. انواع قرص رو میخورد ، با مشت توی شکمش میزد، از چهارچوب در آویزون میشد. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم و آویزون شدن مبارزه کردم و همون شکم رو شکافتم و به صورت سزارین بیرون اومدم.

بیشتر ببینید

واسم مهم نی تعلیق شم

ولی خداروهزارمرتبه شکر ادمی نیستم

که اونقدر وجودم پر از بدی باشه

که بیام به افریده خدا بگم چندش(بیشک خدا طرفو بابت توهینی ک ب افریدش کرده مجازات میکنه)

یا همش درتلاش باشم کاربراروتعلیق کنم

کسی که همچین کارایی میکنه از لحاظ روحی روانی مشکل داره امیدوارم خدا شفاش بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بستگی به خودت داره

مستقل میخوای یا وابسته 

دوست داری بیشتر به تو بچسبه یا خودش بازی کنه

میتونی هر روز ببریش بیرون یا میخوای بیشتر خونه باشه

اپارتمان زندگی میکنی یا ویلایی و اگه اپارتمانی همسایه هات چقدر با صدا کنار میان

و کلی فاکتور دیگه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید
البته الان نداریمشون ، واگذارشون کردیم. ولی همین دیشب توی خیابون داشتم به یه گربه غذا میدادم. یه مقد ...

منم اضافه غذا رو براشون میریزم  میخورن و میرن جلو خودمو میگیرم دیگه نازشون نکنم وابسته شم چشمم ترسیده از قبلیه ...اینجایی هم که تازه اومدیم اینقدرر نازن گربه هاش ژنتیشکون مثل گربه های معمولی نیست پر مو و قد کوتاه و تپلن و سفید...اون روز واسه یکیشون غذا ریختم فردا بچشم اورد جلو منم لیسش میزد دیگه دلم رفتتتتتت

حیوون خونگی من الان یه عروس هلندیه🥺😂❤

ولی اگه شرایط داشتم

قطعا هم سگ نگه میداشتم هم گربه

قبلا خونه بزرگتر بود

دو تا سگ داشتم

لاک پشت و همسترم نگه داشتم تا حالا

کلا خیلییی خوبه حیوون داشتن🥲

صبح میشه این شب :)🎀