2777
2789

وای هر شب میرماینستا کلیپای راجب گربه هارو میبینم😍 خیلی باحالن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید
گربه لعنتی خیلی ملوسه ما حیاطمون میاد دلبررررر

البته با این دردسرهایی که گربه داره، ولی قیافه اش و کاراش شیرینه. لعنتی چشاشون قشنگه.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. انواع قرص رو میخورد ، با مشت توی شکمش میزد، از چهارچوب در آویزون میشد. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم و آویزون شدن مبارزه کردم و همون شکم رو شکافتم و به صورت سزارین بیرون اومدم. چون چیزیم نشد و سالم موندم، گفتن این معجزه یه و نشونه خداست. برای همین اسمم رو گذاشتن، آیه. به معنی، معجزه و نشانه.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی جذبشون میشم فقط یکم مشکل ماورایی پیش میارن من قلا داشتم طفلی ترکید خودمم بهم ریختم

گربه ترکید؟

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. انواع قرص رو میخورد ، با مشت توی شکمش میزد، از چهارچوب در آویزون میشد. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم و آویزون شدن مبارزه کردم و همون شکم رو شکافتم و به صورت سزارین بیرون اومدم. چون چیزیم نشد و سالم موندم، گفتن این معجزه یه و نشونه خداست. برای همین اسمم رو گذاشتن، آیه. به معنی، معجزه و نشانه.

بیشتر ببینید
من یه سوال فنی دارم این سگ و گربه ها میرن تو خاک دسشویی میکنن اوکی بعد خب باسنشون رو میمالن به خاک ب ...

گربه ها خیلی حیوانات‌تمیزی هستن
بعد دستشویی کردن خودشون با دقت تمیز میکنن بزاقشون خیلی تمیزه

البته گربه های مو بلند بخاطر همین موضوعات دوست ندارم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کسی که از حیوانات بدش بیادو افریده ی خدا رو چندش ببینهوجودش سراسر از بدیهجوری که حتی انرژی منفیشم از ...

کسی که طرفدار

ادمایی باشه ک به حیوانات توهینن میکنن یا اسیب میرسونن

بیشک طرف خانوادش از دستش زجر میکشن

چ برسه ب حیوون بدبخت 

استارتر در ضمن 

من واقعا نمیدونم شاید همیشه حیوانات باهوشی گیرم اومده

ولی گربه خیلی باهوش بود واقعا درک میکرد می فهمید اصلا این کم عقلی که دوستان میگن رو حس نکردم در ضمن خیلی تمیز تر و دردسرش هم کمتره ولی خب مثل سگ دستور پذیر نبود

من خرگوش تربیت کردم والا از کلی سگ باهوش تر🤔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌