2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگگربه چیه چنگ میگیره عقل هم نداره

مرسی از لطف بی حد و مرزتون😐

فقط هم سگ عقل داره...

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

اخه من بیشتر اوقات بیرونم بخاطر همین میترسم گربه بگیرم و اذیت بشه

اذیت نمیشه اتفاقا

سگ خیلی اذیت میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))واای خوب بود بامن دوست شو لطفا کلی خندیدم به ...

جواب توهینش رو دادم  .  کسی بگه  چه خوبی  میگم  تو خدبی  که بُرونت هم خوب میبینی 

کسی بگه چه زشته چه چندشه  میگم شما اینجور میبینی

السلام علیک یا ابا عبدالله  💚

من یه سوال فنی دارم 

این سگ و گربه ها میرن تو خاک دسشویی میکنن اوکی 

بعد خب باسنشون رو میمالن به خاک بازم اوکی

بعد اینکه با همون باسن میان روی تخت و مبل و لباس و .. بدتون نمیاد؟ یعنی ذرات پی پی که چسبیده باشه لای موهاش 😂😭

.