2777
2789
عنوان

شوهرم با من قهر میکنه حالم بد میشه

405 بازدید | 31 پست

همش ی حس دلشوره میگیرم، دست و پام و بدنم بی حس میشه،  فقط بخاطر اینکه رفتارهای بدی میکنه، استرس میگیرم اینجور میشم، اینطوری نبودم اینطوریم کرده ، حفظ آب و نمیکنه جلو کسی،گوشی جواب نمیده با اینکه بارها بهش گفتم شاید اتفاقی افتاده باشه اما حالیش نمیشه،  استرس اینو میگیرم ک چه رفتار زننده و چه ابرو بری میخواد بکنی،،، حتی با من قهر میکنه ب بچه بی اعتنایی و بی محلی میکنه، هرچی فکر میکنم میبینم ب  بلوغ عقلی نرسیده،،،   

شب هم باباش قراره بیاد خونمون نمیدونم جلو اون چجوری برخورد میکنه، یا شاید هم مامانم اینا بیان، ،، 

چقدر زندگی با مرد بچه و قهرکن بد و سخته...

اونم سر چی؟ گفتم ناهار اش میخوری یا ماکارانی گفت اش، درحال پخت اش زنگ زد برام گوشت چرخی سیب‌زمینی سرخ کن، منم گفتم سیب‌زمینی هاش بده تازه و اداره مناسب سرخ کردن نیست میچسبه ب ظرف اذیت داره گوشت و قارچ سرخ میکنم، قهر کرد ک نمیام... 

ی چیزی بگین حس بدم بپره

چقدر لوس،مگه میشه؟عزیزم ابروت نمیره اون باشه ،مریض میشی بخاطر استرس،ول کن دختر ارزش نداره

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستشو بخای فقط طلاق.جدی میگم شوهر منم ی روانیه قهر قهروعه با اینا عمر آدم تلف میشه بچتم آسیب میبینه.بخدا من میخاستم طلاق بگیرم که مامانم سرطان گرفت

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy