2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 42826 بازدید | 387 پست
عزیزم ما اصلااا دعوا نکردیم با هم😅چرا فکر کردی دعوا میکنیم؟؟؟؟ولی دقیقا داری درست میگی اکثرا ما الک ...

نه اون دعوا منظورم نبود میگم همو رپلای نکنین سر استارتر

همین الان یکی دیگه تاپیک زده نگاه کردم دیدم همه تاپیک هاش یه موضوعه یه موضوع واقعا الکی اونم واسه دوست پسر بعد حرصم میگیره

بعد من از اونا بدترم که تا این ساعت موندم تو سایت جواب میدم و اونا باز کار خودشون رو میکنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون دعوا منظورم نبود میگم همو رپلای نکنین سر استارترهمین الان یکی دیگه تاپیک زده نگاه کردم دیدم ه ...

یعنی یک نفره ؟این تاپیک هارو میزنه 

😂😂واقعا 

ولی نه من سرگرمی برام 

یعنی یک نفره ؟این تاپیک هارو میزنه 😂😂واقعا ولی نه من سرگرمی برام

یه کاربر که یه سوال رو هی میپرسه جوابش هم مشخصه و خودشم میدونه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی یک نفره ؟این تاپیک هارو میزنه 😂😂واقعا ولی نه من سرگرمی برام

نه عزیزم 

منظورش اینه مشکل طرف مثلا کلا سر اینه دوست پسرش سیگاریه و هر چقدر بهش راهکار میدن و میگن جدا شو و ... طرف انگار نه انگار و فردا میاد دوباره نظر میخواد🤦

شما رو پیچونده 

کاری کرده خودت نری و تنهایی بره به کثافت کاریش برسه

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید

چه حرکت زشتی که گفت تو نیا ولی خودش رفت

الان دیگه چه فایده قبل از رفتنش باید برخورد می کردی

ولی دیگه به حرفش گوش نکن برای رفتن یا نرفتن به جایی دوست داشتی برو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.