2777
2789
عنوان

بیرون بر ممکنه گوشت گربه بذاره به جای جوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 30 پست

تو که میگی جوجه، کباب نبود که گوشت گربه باشه گوشت مرغ سفیده فرق میکنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
حالا گربه نه ولی ممکنه پوست مرغ باشه. ما یه رستورانی نزدیک خونمون بود مادربزرگم دیده بود میگفت داشتن ...

این جوجه بود   پوست روش نبود 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طعم گوشت گربه میگن مثل مرغه نمیدونم درسته یا ن چون قبلا شنیدم توی کالباس مرغ گوشت گربه هس

عزیز من این میگن ها مارو بدبخت کرده آخه کی رفته گوشت گربه رو نشسته خورده بعد بگه مزه مرغ میده  هیچوقت به این میگن ها نگاوجه نکن بیشتریاش چاخان 

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

مرغ منجمده عزیزم نگران نباش 

من هر وقت بریم رستوران مرغ میخورم هم خیال خودم راحته هم جای گرون میریم مرغ تازه میدن 

ولی از کوبیده و ‌...میترسم که گوشت سگ باشه و...

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
تو که میگی جوجه، کباب نبود که گوشت گربه باشه گوشت مرغ سفیده فرق میکنه

زرد تک تکه بدون پوست کباب  جوجه   . شکلش اینطور بود همینطور طعمش  

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
مرغ منجمده عزیزم نگران نباش من هر وقت بریم رستوران مرغ میخورم هم خیال خودم راحته هم جای گرون میریم م ...

خودمم جای گرون میرم ولی خونه دوستم بودم این جای خیلی ارزون رفته خریده    بنظرت با توجه به ارزونی ممکنه گوشت دیگه ای بجای اون باشه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

حالا خوردی رفته دیگه چرا آنقدر فکر می‌کنی کلا از جاهای ارزون غذا نخرید حالا گوشت گربه که نه ولی مواد غذایی با کیفیت پایین تر استفاده میکنن

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
خودمم جای گرون میرم ولی خونه دوستم بودم این جای خیلی ارزون رفته خریده بنظرت با توجه به ارزونی ممک ...

نه گلم مرغ و نمیتونن گوشت دیگه ای جایگزین کنن ولی صدرصد منجمد بوده نگران نباش 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید