2777
2789
عنوان

این تاپیکا که میگن بچه هاتون و عروسی نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 283 پست
همینو بگو میوه شیرینی که ته شو درمیارن دوباره باید شارژ کنی میزو کی زرشک پلو میده الان 😐نمی دونم ش ...

4 نفرن بعد میگه مگه یک پرس زرشک پلو چقدر میشه؟😐

یعنی شوهر و دو تا بچه ش هیچی نمیخورن که حسابشون نمیکنه؟

بعد میگه من میوه و شیرینی نمیخورم چون معلوم نیست تمیز باشه یا ن؟ پس مرغ و برنج رو چطور میخوری؟ از کجا میدونی موقع پخت و کشیدن غذا بهداشت رعایت شده یا نه؟؟

نشسته حساب و کتاب کردن و چرتکه انداختن که من انقد میخورم ولی دارم انقد کادو میدم😐

شیرینی و میوه هم نمیخورم پس پولشو نمیدم😂

حالا کلا میخواد یه میلیون کادو بده و چهار نفرن😂🤦🏻‍♀️

زورش میاد پول غذایی که خورده رو بده( پول یه بخشیش البته نه همش) فکر میکنه داره صدقه میده به عروس دوماد

انگار نه انگار که قبلا براش کادو آوردن که الان باید کادوشونو پس بده!

نمیدونه چطور داستان بچینه برا پول ندادن👎

@دخترایرونی57    

ریپلای باز نمیکنم فکر نکنی جواب نداشتم دختر ایرونی جون!

میشه دعام کنی عزیزم برا سلامتیم برا کنکورم انشالله بهترین ها نصیبت بشه❤️🌼

چشمم عزیزم حتما ان شاالله همیشه موفق و سلامت باشی و عاقبت بخیر بشی💚ممنونم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور شما ریپلای کردید من نکنم؟؟حرفاتو بزنی جواب نشنوی؟تحمل نظر مخالف خودتو نداری ریپلای نکن خب!تو که ...

زحمت کشیدی تایپ کردی شرمنده وقت خوندن ندارم 

نگفتم نگو گفتم با ادب بگو اما حالا میگم دیگه نگو چون اصلا نمیخونم دوست ندارم با بچه ها سروکله بزنم پس دیگه زحمت نکش شرمنده نکن

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

ولی میشه بدون توهین هم نظر دادهاچرا انقده خشمگین هستین

خمشگین نیستم از حرف بی حساب بدم میاد اخه الان مردم حوصله خودشونم ندارن بخدا بعد فکرشو کن دوتا بچه شیطونم بندازی رو سر دیگران که مثلا من میخا برم عروسی .خب نمیرم و بعدا هم به  طرف میگم گفتید بچه نیار منم  کسی نبوده بچمو بگیره ناراحت نشید که بگید کارت فرستادیم بی احترامی بهتون کردیم نیومدیم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
من خودمم خیلی وقتا قید اون مهمونی یا مراسم و میزنم به خاطر بچه ام نه به خاطر ناراحت شدن از دیگران ،م ...

من دیگه با کنترل کردن دیگران کاری ندارم خیلی زرنگ باشم از پس بچه خودم بر بیام هر کسی هم قلقل بچش دست خودشه الان شما میگی بچت ناراحت میشه ولی من بچه هام ۸ساله و ۲سال و نیم هستن از اولم تو جاهای شلوغ بردمشون الانم دیگه بدعادت نمیشن یا بد خواب .

خدا بچه ات رو حفظ کنه برات ♥️

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
مگه شما هر اخر هفته عروسی و مراسم دارید که میگید اخر هفته ها رو از دست میدید؟ انقدر بچه هاتون کمبود ...

شما آقا و بانو برید

ما یا با بچه هامون می ریم یا کلا نمی ریم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
چشمم عزیزم حتما ان شاالله همیشه موفق و سلامت باشی و عاقبت بخیر بشی💚ممنونم

ممنونم از محبتت بانو جان♥️

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
بیشتر ببینید
اوه شما خیلی با کلاسید ولی من نمی تونمدبا کلاسرباشمصبح تا شب سر کاریم و بصورت آقا و بانو در تلاششبو ...

بیشتر این بچه های 14ساله که فقط بخاطر رقص دوتایی ولباس ازدواج کردن این نظرارو دارن🤣

انگار نهایت هدفشون اینه برو بابا یه عروسیه دیگ تبصره و شرط وشروط چیه خرج کردی خب میخاستی نکنی

عروسی عروس داماده حق دارن هرکیو خواستن دعوت کنن یا تو کارت دعوتشون هرچی خواستن بنویسن

منم اختیار خودمو دارم حق دارم عروسی که یکی از اعضای خانوادم دعوت نیست نرم

در ضمن تو اکثر عروسیا مشکل بچه های زیر سه سال نیستن بچه های بالای سه سالن فلذا شما کلا رو ادب بچتون کار کنید

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

منم کاملا موافقم 

رفتم‌ یه مهمونی حدود چهل نفر مهمان داشتن بچم از شلوغی اونجا ترسیده بود  جیغ میزد 

هم خودش اذیت شد هم ما سری بعد گذاشتمش پیش مامانم خیلی راحت و با آرامش زمان رو سپری کرد تا برگردم 

من آن عشقم که با هر کس سر سفره نمی شینه

اخه بحث این نیست کم کم داره همه چی جمع میشه یه عده میگن پیرزنا نیان بچه ها نیان پس کی بیاد؟

اونایی ک رنگ شاد میپوشن نیان

پول کم شاباش میدین نیاین

بچه دارین نیاین

بی کلاسین نیاین

پیرین نیاین

دست نمیزنید کل نمیکشید نیاین

واییی خداروشکر اینا بین ماها نیست ۲۰۰۰ نفر مهمونن هیچ مشکلیم پیش نمیاد

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید