2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 22079 بازدید | 330 پست
نگران نباش منم همینم. منم تنبلی داشتم باردار شدم بدون هیچ دارویی فقط صبوری کردم. وزنمو اوردم پایین. ...

تپش قلبا شاید بخاطر. تنبلی تخمدان باشه آخه هورمونامون منظم نیس

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره. ما هر چی میکشیم از بی نظمی هورموناس. دقت کن دم پریودت جقد بدتر میشی.

الان یه هفته هست که هرروز همینجور میشم خیلی بیشتر شده الانم همینجور شدم ترسیدم😭

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

الان یه هفته هست که هرروز همینجور میشم خیلی بیشتر شده الانم همینجور شدم ترسیدم😭

دقیقا همینیه که من میگم؟؟؟ یه وقفه بین ضربان؟ 

من میدونم چیه خیلی حس بدیه ولی نترس. یه پرانول بخور. مخصوصا اگه تپش داری. 

یه مدتی زیاده یه مدتی کم. به خدا درکت میکنم. پستامو ببینی میبینی خیلییییییا اینجوری ان

دقیقا همینیه که من میگم؟؟؟ یه وقفه بین ضربان؟ من میدونم چیه خیلی حس بدیه ولی نترس. یه پرانول بخور. م ...

آره فقط ی وقفه داره ولی حسش میکنم دوتا ضربه بعدی محکم میزنه خداروشکر تپش قلب نمیگیرم که پرانول بخورم

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

آره فقط ی وقفه داره ولی حسش میکنم دوتا ضربه بعدی محکم میزنه خداروشکر تپش قلب نمیگیرم که پرانول بخورم

مثلا چند هفته نیست یهو شروع میشه روزی چندبار نمیدونم از چیه هرچیزی که هست خیلی حس بدیه ترسناکه

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

مثلا چند هفته نیست یهو شروع میشه روزی چندبار نمیدونم از چیه هرچیزی که هست خیلی حس بدیه ترسناکه

ببین من الان دوازده روز به پریودمه. از صبح زیاد دارم. نزدیک که میشه بیشتره. اصن یه روزایی نیستشا. یه روزایی زیاده. 

نگران نباش ماها که تنبلی داریم هورمونامون خیلی بهم ریخته اس. من خودم چون بچه شیر میدم واقعا تکلیف ندارن. اما حس بدیه میفهمم چی میگی. تهران زندگی میکنی؟ 

ببین من الان دوازده روز به پریودمه. از صبح زیاد دارم. نزدیک که میشه بیشتره. اصن یه روزایی نیستشا. یه ...

آره عزیزم حس خیلی بدیه نه گلم شیراز زندگی میکنم

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

ببین من قرص اعصاب خوردم خیلی بهتر شدم البته رگ اضاف قلب دارم

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

اگه این آریتمی هس من دارم پس 

یهو قلبم میخواد  وسط سینم بیاد  سنگین میکوبه 

بعد آروم میشه 

ما ارثی مشکل قلب داریم حتی مادرم 

ولی پیگیر نشدم من زیاد 

نوار چیزی و نشون نداد 

بعد گفتن استرس داری و کم خونی اینا

نیلوsh🪷ون  به دور از هر تبعیض جنسیتی هر مرد تا وقتی برای من قابل احترامه که نَر بودنش بر مَرد بودنش غلبه نکنه ... مرد بودن شما رو جنسیت شما نشون نمیده اون چیزی که نشون دهنده مردونگی شماست شخصیت شماست 😊 لذا اکیداََ درخواست دوستی نفرستید و وقتی درخواست شما رد میشه لطفا دوباره مجدد ارسال نکنید چرا که هَوَل بودن برازنده شخصیت یک مَرد نیست 😏                              

بیشتر ببینید