2777
2789

کاملا حرف درستیه و حق دارن من به شخصه نه تنها بچه رو عروسی نمیبرم بلکه تا نزدیک سه سالگی مهمونی های شلوغ بالای ده دوازده نفر و بعد از اونم مهمونی که بخواد بعد از ساعت هشت شب تموم بشه ام نمیبرم و نبردم ،هم به خاطر میزبان هم به خاطر ارامش خود بچه هم به خاطر خودم اصلا هم ناراحت نمیشم و فکرمم این نیست عروسی مال بچه هاست من رفتم مجلس شادی اون اینجا نیست و اینا.. یکم اگه منطق داشته باشین خیلی خوب متوجه میشین که تو عروسی اگه بچه قرار باشه یه جا بشینه و تو دست و پا نباشه که حوصله اش سر میره و هم خودش اذیت میشه هم شمارو اذیت میکنه اگه قرار باشه ام بره وسط دست و پای عروس داماد برقصه و بازی کنه هزینه ای که میزبان کرده رو دارین خرج افکار نادرست خودتون میکنین ،اتفاقا شما با بردن بچه و ناراحت شدن از این و اون نشون میدین به شدت تو ذهن خودتون ارزش اون بچه به خوشامد دیگران بستگی داره ،اگه میخواین بگین عروس داماد میخوان نمایش اجرا کنن و اینا باید بگم بله یه شب تو عمرشونه کلیم هزینه کردن براش هر کار دلشون بخواد میکنن و میتونن رو کارت دعوتم بنویسن بچه نیارین چون پول کارت و دعوت و دادن و هر چی عشقشون بکشه میتونن بنویسن😂😎

باشه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من اینایی که میگن عروسی برای بچه هاست رو درک نمیکنم

خانه بازی و تولد برای بچه هاست نه عروسی بقیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

کاملا موافقم 

بچه ها به دست و پا می‌پیچن و با گریه و زاری میرینن عروسی 

لطفا اگر میتونین کنترل کنین و یه گوشه بنوشونین بیارین وگرنه لطفا خودتون هم نیایین🤣

یه جور میگم انگار فردا عروسیمه😂😂😂

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

اینم تازه مد کردین

انگار عروسی ملکه انگلستانه

خیار و دانمارکیتو بسته بندی کن بابا

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

کاش بقیه ام بفهمن

والا تو فیلم من موقع ریختن پول کلی بچه شیرجه میرن زیر دست و پامون... موقع رقص دو نفره همه جا هستن..

حالا منم بچه امو میبرم شادی کنه😁😁😁

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدین! لایک نکن جون هرکی دوست داری! نره غولا هم درخواست ندن.

بنظر من باید بچه رو برد ولی موقع رقص عروس و دوماد کنترلش کنی 

مامان و بابام ما رو هر مهمونی نمیبردن مگه خونه عمو و دایی

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

اینم تازه مد کردینانگار عروسی ملکه انگلستانهخیار و دانمارکیتو بسته بندی کن بابا

🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

همون طور که عروس و داماد میتونن شرایط میزبانی را تعیین کنن، میهمان هم میتونه تصمیم بگیره بره یا نره...

ولی خب برخی کاربرهای اینجا، میگن ما تعیین میکنیم عروس و داماد چه جوری میزبانی کنن 😂

این دیگه خیلی عجیبه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...