2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهر قسطاش سبک تر از رسالته اگر شاغل هم نیستی مهر بهتره رسالت وام نمی‌ده به کسی که شاغل نیست

شاغلم میخوام زود وام بدن رسالت حساب ندارم باید ۳ ماه بگدره از افتتاح حساب فقط نمیدونم چحوری ؟معدل حساب میگیرن ، الان ۵۰ تومن دارم میخوام ۵۰ تومن دیگه وام بگیرم چند ماه باید مول تو حسابم بمونه

شاغلم میخوام زود وام بدن رسالت حساب ندارم باید ۳ ماه بگدره از افتتاح حساب فقط نمیدونم چحوری ؟معدل حس ...

ببین دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم باید 6 ماه بمونه تا 50 تومن رو 50 تومن وام بگیری بعد بستگی به بازپرداختت هم داره که ماهی چقدر میتونی قسط بدی .خود بانک اعتبار سنجی می‌کنه و میگه چقدر میتونی ماهانه قسط بدی 

برای وام هم که حداقل باید سه ماه از افتتاح حسابت بگذره شما رسالت حساب باز کن بعد از سه ماه ببین چقدر بهت وام میدن اگر کم تر بود اختلافشو امتیاز بخر 

شاغلم میخوام زود وام بدن رسالت حساب ندارم باید ۳ ماه بگدره از افتتاح حساب فقط نمیدونم چحوری ؟معدل حس ...

من ی سال گذاشتم چهل تومن بعد یسال امتیازم ۵۰ بود ولی گفتن نمیدن بهت چون تالا وام نگرفتی رتبت پایینه بهم گف سی تومنی میتونی بگیزی اونم ضامن کارمند میخاست یا ضامن ازاد با جواز کسب یا فیش حقوقی س ماهه.من ضامن نداشتم پولمو کشیدم بیرون امتیازهامم پرید مهر برای پولدارا خوبه ک وام کلان بگیرن ضامنم داشته باشن ن برای ما فقیر بیچاره ها.حالا گفتن ویپاد خوبه من حساب باز کردم ببینم چی میشه