2777
2789

یکی پسرم رو دعوا کرد اعصابم خورده دو روزه

منم لال شدم و عصبی

ولی خب ب مافوقش گفتم اما رو دلم موند خیلی رو کینه پسرمو تشر زد

چون پسرم پاهاشو تاب میداد میخورد ب ام دی اف میز پشت پاش

اینم سر این موضوع چرت توپید بهش

خاک تو سرم کنن ک لال و بدبختم ب چ حقی وقتی خودم هستم دعوا میکنه بچموووو ب خودم بگه تا تذکر بدمم همم بچه سه ساله چ میفهمه خدایا از حرص دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق میدم هم ب شما هم ب اون 

ولی دیگه گذشته و رفته ولش کن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

خب قبلش خودت باید به بچه ت بگی پاشو نکوبه 

تو سینما بودیم تا آخرش هی من برگشتم به بچه پشت سریم گفتم خاله میشه پاتو نکوبی ما داریم اذیت میشیم مرسی 

و اون تا آخر هی کوبید مامان باباشم مثل بز فقط بیننده بودن حق بود من یه دعوا راه بندازم

پارش میکردم.کسی بیجا میکنه بچمو دعوا کنه تذکر باید میداد

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

اول خودت باید به پسرت تذکر میدادی و جلوش رو میگرفتی

اونم اول باید به شما میگفت اگر پسرت رو کنترول نمیکردی به بچه تذکر میداد

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

خودت به بچه قبل اینکه کسی چیزی بگه باید تذکر بدی و کنترلش کنی وگرنه برای مردم بچه شما مهم نیست

خب چند بار گفتم چیکار کنم سه سالشه نمیفهمه وگوش نمیده وگرنه مگ من خوشم میاد اینطوری شه

اون قصدش زدن ب میز نبود دوست داره پاهاشو تاب بده

حالا چیز خاصی نبود ک اینطوری پرخاش کرد در هر صورت باید درک کنه بچه اس

خودت به بچه قبل اینکه کسی چیزی بگه باید تذکر بدی و کنترلش کنی وگرنه برای مردم بچه شما مهم نیست

مهم باشه یا نباشه شعور چیز خوبیه میتونه بگه عزیزم پاتو نزن ب میز 

بچه ۳ ساله رو کجای دنیا دعوا میکنن

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
خب چند بار گفتم چیکار کنم سه سالشه نمیفهمه وگوش نمیده وگرنه مگ من خوشم میاد اینطوری شهاون قصدش زدن ب ...

ن دیگه بچه رو با ی چیز دیگه سرگرم میکردی

ی سریا ارامششون بهم میخوره نمونش من 

جای بچتو عوض میکردی

بیشتر ببینید