2777
2789

گیج

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترکای عزیز

میشه اینو معنی کنید 

والاه اله یری دع

سویماخ بیلیسن نجور اولور؟

منده سویموشم گدمییییرم

گع بیدا قرار آشنایی گویاخ اگر مایل اولساز پشیمان اولماسیز

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید
هستم ولی معنیشو نمیدونم😂یکی بهم گفت زیبا گای سان ؟گفتم چی گفت هیچی 😂یا نتونستم تلفظ کتم یا معنیشو ...

😅😅حتما نتونستی تلفظ کنی

حالا سان یعنی چی؟

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

ترکای عزیزمیشه اینو معنی کنید والاه اله یری دعسویماخ بیلیسن نجور اولور؟منده سویموشم گدمییییرمگع بیدا ...

اول اینکه صلوات رو فرستادم 

دوم معنیش این میشه

به خدا الان جاش نیست ولی میدونی دوست داشتن چجور میشه !منم خوشم اومده نمیرمممم 

بیا یه قرار آشنایی بزاریم اگر مایل باشین

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

اول اینکه صلوات رو فرستادم دوم معنیش این میشهبه خدا الان جاش نیست ولی میدونی دوست داشتن چجور میشه !م ...

عزیزمممم خیلییییییییییی ممنون انشالااااااا هرچی از خدا میخای بهت بده❤️

بابت ترجمه هم مچکرم عاشق زبونتونم 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید
میشه تو هم برا قبولی من صلوات بفرستی

بلههه حتماااااااااا 

فرستادم گلم ❤️

بیشتر ببینید
عزیزمممم خیلییییییییییی ممنون انشالااااااا هرچی از خدا میخای بهت بده❤️بابت ترجمه هم مچکرم عاشق زبونت ...

خواهش میکنم سوالی داشتی از ترکی در خدمتم🥰❤️

فدات شم ❤️

میشه برای قبولیم دعا کنین .