2777
2789
عنوان

مامان ها بیان لطفاً نظر هم بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
بحث اسم هم نیست این وسط من کل قضیه رو توضیح دادم مشکل اینه همش پیش اوناست میخوام عادت خودم شه همه کا ...

وقتی توی یک خونه با هم زندگی می‌کنین باید بپذیری که وابستگیش به اونا بیشتر از سایر بچه‌ها هست که مثلا در هفته یکی دو بار پدربزرگ و مادربزرگشون رو می‌بینن.الان اونها مثل اعضای ثابت خانواده هستن براش مثلا مثل خواهر و برادر.

این حالت اصرار و حرص خوردن درونی شما رو دخترتون متوجه میشه و بزودی شدیدا ازش استفاده می‌کنه برای کنترل کردن شما. بچه‌ها خیلی باهوشن این رو یادتون باشه.

اگه امکان جدا کردن خونه رو ندارید(که در اولویته)، فقط باید صبور و مهربون باشی و تا حد امکان حتی یکی دو ساعت در روز از خونه برید بیرون و با هم وقت دونفره بگذرونین.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی توی یک خونه با هم زندگی می‌کنین باید بپذیری که وابستگیش به اونا بیشتر از سایر بچه‌ها هست که مثل ...

من خوشحال میشم وقت بگذرونه با اونا و میدونم طبیعیه  ولی در این حد که برای خواب فقط پیش من باشه ناراحتم هر چی باشه منم مادرم 

مشکل این نیست تو یه اتاق هم نگه نمیدارم مشکل این ۲۴ ساعته اونجاست میخوام بگید چیکار کنم عادت خودم شه ...

دل به دلش بده باهاش بازی کن باید اینقد جذاب باشی که از پیشت نره 

از اینترنت بازی های مناسب سنش پیدا کن و انجام بده اگه بتونی براش کتابهای مناسب سنش تهیه کنی خوبه 

لی لی حوضک 

اتل متل 

کلاغ پر 

تامی تام

و....بازیهای خوبین برای این سن

خیلی باهاش حرف بزن هر کاری انجام میدی براش توضیح بده توجهشو به اطرافش جلب کن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید