2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری شوهرم رو وادار کنم ادامه تحصیل بده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست

تو رو خدا زندگی رو برای هم جهنم نکنید

اگه موقع ازدواج شرط کردی ک ادامه تحصیل بده الان حق داری 

وگرنه الان فقط داری زندگی رو برای شوهرت جهنم میکنی...

سواد ربطی ب مدرک نداره...

دوتا کتاب درست حسابی بخونید 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
والا دانشگاه های ایران چیز خاصی یاد نمیدن که بدرد بازار کار بخوره مگر اینکه دانشگاه تاپ باشه صنعتی ش ...

دانشگاه که نه ولی خود آدم تلاش کنه می‌تونه از استاادا چیز یاد بگیره مدرک هم باشه چه بهتر 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو رو خدا زندگی رو برای هم جهنم نکنیداگه موقع ازدواج شرط کردی ک ادامه تحصیل بده الان حق داری وگرنه ا ...

جهنم چیه میخام پیشرفت کنه خودش هم دوست داره ولی تنبلی می‌کنه 

اگه از نظر ارتقای شغلی و حقوق و...تاثیر داره بره سراغ درس و مدرک

وگرنه ارزشی نداره 

الان بچه ها به پول پدر و مادرشون مینازن نه به مدرکشون 

هرچند خودمم تحصیلات دانشگاهی دارم

طرف با مدرک سوم راهنمایی آرایشگاه زده پولدار و خوشگل بخدا ارزشش از من تحصیلکرده بیشتره

همسر من قبلا لیسانس داشت.

دو سال پیش شروع کرد به لیسانس مجدد رشته ی مورد علاقه اش‌.خیلی واحدا تطبیق خورد،درسش هم خوب بود دو ساله تموم کرد،مهدلش خوب بود خداروشکر،امسال جزو استعداد های درخشان و بدون کنکور رفت ارشد.الانم ۳۷ سالشه.

هیج وقت دیر نیست.حتی اگه  ۲ سال ۵ سال ۱۰ سال هم بتونه از این مدرک استفاده کنه و براش منفعتی داشته باشه،ارزشش رو دارا

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خوندن ارشد وقتی شاغل باشی خیلی سخته...چطوری میخواد بره سر کلاس؟؟؟؟؟؟؟دانشگاه غیر حضوری ام که ارزشی ن ...

منم میخام بخونم هنوز کارشناسی ام رو نگرفتم

یبار بحثش پیش اومد گفت دوست دارم بخونم 

درس خوندن در کنار زندگی مشترک سخته، اگر بچه هم داشته باشید که سختتر، من تجربه جفتش رو دارم، همسرم با علاقه خودش و با موافقت من لیسانس گرفت،بعدش هم ارشد شرکت کرد، الان انقدر اذیت شد و منو بچه اذیت شدیم که ارشد رو فعلا رها کرده، نمیگم همه مثل هم هستن اما در جریان باش که اصلا راحت نیست

دانشگاه که نه ولی خود آدم تلاش کنه می‌تونه از استاادا چیز یاد بگیره مدرک هم باشه چه بهتر

استادای امروزی چیزی بارشون نیس 

از دم سهمیه ای و ...

بقیه مهاجرت کردن

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
بیشتر ببینید
واقعا زن زندگی و فهمیده که میگن شمایی 😍منم خیلی موافقم با این موضوع سعی کن روش کار کنی و با حرفای خ ...

مرسی عزیزم خودش راضیه بره ارشد بخونه ولی میگه هنوز رشته ای ک میخام پیدا نکردم 

همسر من قبلا لیسانس داشت.دو سال پیش شروع کرد به لیسانس مجدد رشته ی مورد علاقه اش‌.خیلی واحدا تطبیق خ ...

بنطرم درس  به آدم هیچ وقت خیانت نمیکنه 

درس خوندن در کنار زندگی مشترک سخته، اگر بچه هم داشته باشید که سختتر، من تجربه جفتش رو دارم، همسرم با ...

من خودم تو زندگی متاهلی دومین لیسانس ام رو دارم میگیرم اولی هم متاهل بودم سخت هست ولی بشدت میارزع

استادای امروزی چیزی بارشون نیس از دم سهمیه ای و ...بقیه مهاجرت کردن

خود آدم باید دنبال چیزی باشه اتفاقا من الان دانشگاه میرم استادا مون بشدت با سوادن بشدت اصلا توشون بی سواد نداریم مخصوصا قدیمی هاشون ادم دهنش از شدت سواد شون باز میمونه