رشته اش نرم افزاره خیلی هم استعداد داره ولی میگه ۳۴ سالم شده دیگ نمیصرفه بخونم ولی من میگم آدم مدرکش هم داشته باشع خوبه نه ؟ در کنار شغلش بخونه ادامه بده بنطرتون خوب نیست ؟ ارشد و دکتری ؟خودمم میخام ادامه بدم
حداقل بچه هامون پدر مادر با سواد داشته باشن
@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دو سال پیش شروع کرد به لیسانس مجدد رشته ی مورد علاقه اش.خیلی واحدا تطبیق خورد،درسش هم خوب بود دو ساله تموم کرد،مهدلش خوب بود خداروشکر،امسال جزو استعداد های درخشان و بدون کنکور رفت ارشد.الانم ۳۷ سالشه.
هیج وقت دیر نیست.حتی اگه ۲ سال ۵ سال ۱۰ سال هم بتونه از این مدرک استفاده کنه و براش منفعتی داشته باشه،ارزشش رو دارا
❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
درس خوندن در کنار زندگی مشترک سخته، اگر بچه هم داشته باشید که سختتر، من تجربه جفتش رو دارم، همسرم با علاقه خودش و با موافقت من لیسانس گرفت،بعدش هم ارشد شرکت کرد، الان انقدر اذیت شد و منو بچه اذیت شدیم که ارشد رو فعلا رها کرده، نمیگم همه مثل هم هستن اما در جریان باش که اصلا راحت نیست
دانشگاه که نه ولی خود آدم تلاش کنه میتونه از استاادا چیز یاد بگیره مدرک هم باشه چه بهتر
استادای امروزی چیزی بارشون نیس
از دم سهمیه ای و ...
بقیه مهاجرت کردن
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره
استادای امروزی چیزی بارشون نیس از دم سهمیه ای و ...بقیه مهاجرت کردن
خود آدم باید دنبال چیزی باشه اتفاقا من الان دانشگاه میرم استادا مون بشدت با سوادن بشدت اصلا توشون بی سواد نداریم مخصوصا قدیمی هاشون ادم دهنش از شدت سواد شون باز میمونه
@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم