2777
2789
عنوان

گوشی همسرم دیشب هک شد یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 27 پست

پول که دیگه عمرا بدستتون نمیرسه چند مورد حتی یکی ۶۰ میلیون برداشتند از حسابش و بهش برنگشته ، و اون هم مطمئن باش بخاطر پول هک کرده نه عکس و غیره پس نگران چیز دیگه نباش

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
شنبه باید بره پرونده قضایی باز کنه بعد بره پلیس فتا غلط،خاصی که نمیتونه بکنه چون هر جا بخواد بره اصل ...

نه اونقدر هم خطر جدی نیست این هکرها هر کاری کرده همون دیشب کرده اونطوری نیست که بخواد سو استفاده دیگه کنه چون رد از ش میمونه و گیر می افته

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونقدر هم خطر جدی نیست این هکرها هر کاری کرده همون دیشب کرده اونطوری نیست که بخواد سو استفاده دیگ ...

دخترم دیشب تونست مدل گوشیش،و حسابی که باهاش خالی کرده بگیره با این اطلاعات میشه کاری کرد ؟

فعلا امضا ندارم
دخترم دیشب تونست مدل گوشیش،و حسابی که باهاش خالی کرده بگیره با این اطلاعات میشه کاری کرد ؟

شما که باید پلیس فتا بری شاید اون ردی از خودش گذاشته باشه مدل گوشی نه شماره سریال گوش قابل رد یابیه البته اگر اونم دزدی نباشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

شنبه باید بره پرونده قضایی باز کنه بعد بره پلیس فتا غلط،خاصی که نمیتونه بکنه چون هر جا بخواد بره اصل ...

سلام اسی جون ببخشید اومدم وسط تاپیکت اینو میپرسم 

میخواستم ببینم اون دوستتون که توی یه تاپیک گفتین دخترشو برد حجامت قد و بلند شد ژنتیک قد بلند بودند؟پدر و مادر؟

و اینکه خودتون چیکار کردید دخترتونو بردید حجامت بلندشد؟ژنتیک تون چطوره

نوشتم زد رو یک لینک اصلا حواسش نبوده دوستش فرستاده نگو اونم هک شده بود

گوشی شوهر منم با لینگ خذمات قضایی هک شد قبل عید هرچی تو کارتش بود طرف ساعت 2شب از خسابش برداشت حتی برای خودش شارژ هم خریده بود شماره کارتی ک بهش واریز کرده بود هم بود شوهرم رفت فتا دیگه پیگیر نشد گفتم امروز بره ببینم میره یا نه

گوشی شوهر منم با لینگ خذمات قضایی هک شد قبل عید هرچی تو کارتش بود طرف ساعت 2شب از خسابش برداشت حتی ب ...

الا پیگیر شدیم پول رفته ب حساب دوستش 

دوستش هک کردن 

از انجا با ولت دوستش  رمز ارز خریده و کلا غیب شده رمز ارزهای اونم برداشته

نمیشه پول کاری کرد دیگه 

فعلا امضا ندارم
سلام اسی جون ببخشید اومدم وسط تاپیکت اینو میپرسم میخواستم ببینم اون دوستتون که توی یه تاپیک گفتین دخ ...

دختر خودم بهتر بود براش قد خودمون متوسط هست 

اونو نمیدونم 

فعلا امضا ندارم
شوخر منم امروز باز رفته بود میگفت همش میگفتن باید مارت بکشی شوهرمم گفته بود نمیخوام قیدشو زدم

ما مجبور شدیم شکایت ثبت کنیم چون عکس تمام اسناد و شناسنامه خودمون و خانواده هامون توی واتس اپ بوده طرفم دی اکتیو کرده واتساپ 

اگر سو استفاده بشه پامون گیره

فعلا امضا ندارم