کسی از بچه های اصفهان این پیامک های حجاب جدید و گرفته ؟؟؟ نه اونا که واسه ماشین میفرستن. یه سری پیامک جدیده که فقط میزنه شما پوشش قانونی و رعایت نکردین و اگه رعایت نکنید تحت پیگرد قانونی قرار میگیرید. و نه ادرسی میده نه هیچی و فک کنم همینطوری برای همه دارن میفرستن اینو. تو عید هم واسه مسافرا فرستادن خیلیییی
جدیا شاید هی براشون پیام میاد اهمیت نمیدن بعد جریمه ها جمع میشه یا پول دارن هی میرن جریمه میدن ولی م ...
همین دوست من بنده خدا میگفت تو نظر اون شب اکثراااا دخترا بدون روسری بودن . مخصوصا تو خیابون جلفا همه دختر و پسر دور هم در حال سیگار کشیدن و این روند همیشه هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توی باشگاه خانمه یکم حجابش کم بود گفت چرا ولمون نمیکنن و فلان گفتم بابا دیگه آزادی بیشتر از این ما که هرجا میریم همه لختن نظر و انقلاب و... گفت برای من هی جریمه میاد پشت فرمون روسریم بیوفته منم گفتم چرا به اونا کاری ندارن تعجبیه
باورم نمیشه مسئولین اصفهان قبل از اینکه مصوبه عفاف و حجاب اجرایی بشه خودشون جلو جلو دارن تو اصفهان اجرا می کنن!!!!
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
چند سال دیگه نسل های بعد چقدر بهمون میخندن و دلشون میسوزه برامون اونوقت هیچکدوم از ماها نیستیم
اره ان شاءالله اون زمان، امام زمان آمده و بچه هامون به اداهای ما هم میخندن و گریشون میگیره
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش.... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها....🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه
شما از کجا میدونید من الکی میگم؟ ما رشت هستیم تومیدون شهرداری که مرکز شهر دوباره حجاب بان هاروآوردن دیروز که رفته بودم دوتا دختر نوجون کنارم نشستن دقیقا همین موضوع براشون پیش اومده بود علتش اونا توضیح دادن
توی باشگاه خانمه یکم حجابش کم بود گفت چرا ولمون نمیکنن و فلان گفتم بابا دیگه آزادی بیشتر از این ما ک ...
همین دیگه . اگه واسه اونا میفرستادن خب کسی اونجوری نمیومد دیگه. ولی الان 2 ساله اکثرا بدون روسری میان . من بیرون کت و دامن میبینم. تیشرت و شلوارک . اینا چرا نمیگیرن اسمس ؟ اگه وقعا کسی عکس میگیره با عرض پوزش خیلی ح...... هستن ! که ترو خشک و با هم میسوزونن
شما از کجا میدونید من الکی میگم؟ ما رشت هستیم تومیدون شهرداری که مرکز شهر دوباره حجاب بان هاروآورد ...
اصفهان خیلی پیشرفته تر شده . به نظر میاد دوربین هست جاهایی . البته تو خیابون نظر همیشه سرش یه گشت وایمیسته . نمیدونم کار اوناست یا چی . تو 4 باغ هم گشت هست