2777
2789
شرایط هرکسی فرق داره شاید ایشون وقت ازدواجش هست الان نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید چیز کوچیکی هم نیست ...

ازدواج مگه وقت داره؟ حالا مثلا بشینه یه گوشه چیزی حل میشه؟ حالا گیریم ۳۵ سالش شد، ۴۰ سالش شد شثهر نیومد. کل زندگیش میشه برای شوهر دعا کردن که 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت دعا کنیدنصیحت و کنایه نخواست

وقتی خودت برای زندگیت کاری نکنی، روی پیشرفت خودت تمرکز نکنی و چهار روز دیگه دستت جلو شوهرت دراز باشه اذیت بشی، یا حتی به هر مورد بیسر و پایی بله بگی که فقط ازدواج کنی که یک کاری تو زندگبت کرده باشی، اونجا نمیتونی خدا رو مقصر بدونی. 

ازدواج مگه وقت داره؟ حالا مثلا بشینه یه گوشه چیزی حل میشه؟ حالا گیریم ۳۵ سالش شد، ۴۰ سالش شد شثهر نی ...

بله وقت داره هرررر چی وقتی داره واسه خودش 

نمیشینه یه گوشه ولی برا چیزی که میخاد هم چرا نباید دعا کنه

شکرت🌱🦋 

خودش گفته خیلی تنهام واقعا حق داره خوب تنهایی سخته فقط تنهای واسه خدا خوبه

نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه ولی وقتی حس فورس برای ازدواج پیش بیاد، آدم به هر شرایطی راضی میشه که این خوب نیست. مگه اینکه سنشون از ۳۰ گذشته باشه.

بله وقت داره هرررر چی وقتی داره واسه خودش نمیشینه یه گوشه ولی برا چیزی که میخاد هم چرا نباید دعا کنه

ایشون اکثر تایپکاش درمورد ازدواجه ! کل زندگیشو گرفته. 

از ایدیش هم مشخصه کلا ۲۴ سالشه 

وقتی تو سن ۲۴ سالگی انقدر منتظر شوهر باشی خب خدا هم نمیتونه کاری کنه انتخاب درستی داشته باشی. 

کل حرفم اینه ! آدم خودش در اولویت باشه ازدواج خودش پیش میاد و حرف بدی هم نزدم. 

نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه ولی وقتی حس فورس برای ازدواج پیش بیاد، آدم به هر شرایطی راضی م ...

فهمیدم منظورت چیه ولی خوب به جای رسیده تو زندگیش که تن به هرچی بده ایشالله واسه هیچکسی پیش نیاد خیلی شرایطه بدیه 

❤️Kurd❤️