2777
2789
عنوان

این سلیطه بازی بود دراوردم یا چی

313 بازدید | 7 پست

یه دهتره دوستم تو دانشگاه چندین بار با خنده و غیذ خنده هی میگ تو هیچی نداری ( چون من سینه هام خیلییی گوچیکه ) 

هی تو هیچی نداری عکس دخترای صاف میفرسته عخ مث فلانیه 

منم باهاش اولش میخندیدم ولی میذفتم خونه میگفتم اه کاش جواب میدادم 

امروز دوباره گفت گفتم مگ گاو داریه هر چی بزرگ بهتر 

بعد بعد کلاس اومده داد چ بیداد تو به من توهین کردی و فلان منم بد تر از اون صدامو بردم بالا ک چندین باره این شوخی رو میکنی 

یا میگفت بگو نکن این شوهی رو مگ من نمیام بگم 

گفتم دیگ هی میگفتی من زیاد نمیخندیپم محل نمیزاشتماولین بارت نیست این شوخی رو میکنی 

گفتم گوشات مشکل داره من اصلا به تو توهینی نکردم 

و فلان میگم کار یه دختر با شعور و با فهرنگ نبود باید میگفتم صداتو بیار پایین اینجا دانشگاس من به تو توهینی نکردم جوابتو دادم فقط منم خوشم نمیاد همش همه جا این شوخی‌رو میکنی 

چی کار کنم خیلی سلیطه بازی در اوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یعنی چی یعنی بد بود یا خوب بود

یعنی خوب کاری کردی. (یادت باشه قرار نیست به هر حرفی واکنش نشون بدی. ولی وقتی از حد میگذرونن بااااید جواب بدی).

وقتی ادم ها با شوخی و خنده تخریبت میکنن نباید وایسی نگاهشون کنی! چطور وقتی اون به بدن تو میخنده شوخیه و توهین نیست ولی وقتی تو واکنش نشون میدی میشه توهین به اون؟

جلو باقی دوستات نگو من از کوره در رفتم یا زیادی عصبانی شدم. اینجوری از موضع ضعف که حرف بزنی بقیه بهت خورده میگیرن. بگو من از خودم دفاع کردم. اجازه نمیدم بقیه تو قالب شوخی هرچیزی بهم بگن.

این جور مواقع هم حواست باشه خدایی نکرده بددهنی و فحش ندی. فقط حرفت رو بزن. حالا یا اروم یا بلند!