2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده چرا خدا ساکته من که گناهی نکردم فقط دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 24 پست

حالا قسمت دوم 

به جای این که با فکری که هنوز رشدش نداده اید برای خودتان دلسوزی کنید بعد نتیجه بگیرید یا به جان پسر مردم یا دوست‌های خانمتان بیفتید باید اول آموزش ببینید بدانید که هستید چه هدفی دارید چه می خواهید راههای رسیدن به هدفتان چیست ؟

بعد برای هدف خود برنامه ریزی کنید ونگذارید کسی یا چیزی مانع شکا شود بعد به سراغ جنس مخالف بروید چون حالا می دانید از او هم چه بخواهید

با روانشناس ( نه روانپزشک ) مشورت کنید 

زن یعنی زندگی 

حالا قسمت دوم به جای این که با فکری که هنوز رشدش نداده اید برای خودتان دلسوزی کنید بعد نتیجه بگیرید ...

خیلی خیلی ممنون بابت کمکتون👌🏼🙏🏻🙏🏻🙏🏻

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک درمان ساده خودشناسی 

کتاب چهار میثاق ( مرام سرخ پوسترهای تولتک  ) نوشته دون میگوییل روییز  را بخوانید کلا ۱۵۰ صفحه هم نیست 

تمریناتش را انجام دهید هیجان و شور و نشاط به زندگی شما بر می گردد  خستگی که تمام  مغز و بدنتان را احاطه  کرده  از بین می رود و به برنامه  ریزی  تمایل پیدا می کنید حالا بروید سراغ دوست پسر !

مطمین باشید  رفتارتان طوری منطقی می شود  که احترامتان جلو ایشان هم بالاتر می رودبا رشد آگاهی هایتان  اختلال خلقی و شخصیتی شما راحت از بین می رود 

زن یعنی زندگی 

قربانت بروم دخترم حیف شما نیست فقط یخورده سر درکم شدی اصلا خودت‌ ا اذیت نکن

وتقعا ممنونم از کمکتون خیلی سردرگم‌بود حالم و خوب کردید خدا خیرتون بده❤️

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

عزیزم کناب ۴ میثاق کناب جالبی هست 

بعد از خواندنش کاملا با درون خودتون  صادق می شید ! از هر کسی خوشت بیاد یا بدت میاد مستقیما

دخترم من بعد از دکترا تخصص هم خوندم ! یعنی فقط ده سال دانشکدهدندان  پزشکی و تخصص گرفتنم  طول کشید انفاقأ شوهر هم داشتم و هیچ چیزی به اندازه مرد وقت آدم را تلف نمی کند !!!

انگیزه خودایمنی برای تفریح دوست پسر بخواهی طبیعی تر است ! 

وی روی طرف می گی و خودت‌را راحت می کنی 

زن یعنی زندگی 

عزیزم کناب ۴ میثاق کناب جالبی هست بعد از خواندنش کاملا با درون خودتون صادق می شید ! از هر کسی خوشت ...

👌🏼👌🏼❤️ چه خانم قوی و مستقلی

وتقعا ممنونم از کمکتون خیلی سردرگم‌بود حالم و خوب کردید خدا خیرتون بده❤️

عزیزم جای دخترم هستید من هم در مقاطع زیادی با خواندن  کتاب راه خودم را پیدا کردم به دعا و نماز اعتقاد دارم ولی آگاهانه 

حداقل بدونم چی باید از خدا بخواهم بعد هم تلاش کنم 

زن یعنی زندگی 

عزیزم جای دخترم هستید من هم در مقاطع زیادی با خواندن کتاب راه خودم را پیدا کردم به دعا و نماز اعتقا ...

کاملا درسته❤️