2777
2789
عنوان

دلیل نگفتن جنسیت بچه چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 38 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بنظرت مادرشوهرم جنسیت بچشو میدونه وچیزی بهم نمیگه

شایداصلا ب خودشم نگفتن وضایعش شده واسه همین این دست واون دست میکنه یافهمیده پسره ومیخواداذیتت کنه ولی منوحسم میگ دختره نمیدونم چرا

اخه بهش نمیاد انقذ بزرگوارباشه کاش بهش میخورداینایی که شمامیگی

من حس میکنم و مطمئنم  به شخصیت شما میاد در موردش اینطوری فکر کنین  

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
شایداصلا ب خودشم نگفتن وضایعش شده واسه همین این دست واون دست میکنه یافهمیده پسره ومیخواداذیتت کنه ول ...

اخه منم بهونه دستش نمیدم واصلا نمیپرسم گنسیتس چیه منم همش حس میکنم بچش دختره نمیدونم چرا 

مادرشوهرم خیلی خوبی میکنه اما درکناربدیهایی که هرمادرشوهری داره اینم هست که تابهش میگم مثلا فلانی چندتاپسرداره بابچش پسره میگه ماشالا باتعجب وسگفتی حالا من خبردختردارشدنمو دادم گفت عیبی نداره سالم باشه

پس اخرش من ادم بده شدم عیبی نداره

اتفاقا من یقین دارم ادم خوبه داستان شمائی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
قربونت خوبی ازخودته💝ای کاش اینطورباشه اخه اگه خوب بودم وقتمو روی این ادم نمیگذاشتم

شما کاملا خوب هستین ، فقط روی سوءرفتار و اخلاق دیگران حساس نباشین ،بزرگوارانه گذشت کنین 

بیشتر ببینید
عزیزدلمی چشم

چشمتون بی بلا 

بیشتر ببینید
نمیدونم شاید چون انقدر ازش نفرت دارم

سعی کن روش حساس نباشی باخودت بگو اونم یکی مثل میلیاردها آدمی که رو کره زمینه  بچه اش زندگیش هرچی میخواد باشه به من چه سعی کن نسبت بهش بی تفاوت باشی کم کم عادت میکنی