2777
2789
عنوان

دلیل نگفتن جنسیت بچه چیه بنظرتون

445 بازدید | 38 پست

فامیل شوهرباشه که دائم اذیتت کنه باهات رقابت داشته باشه حسادت کنه نحقیرت کنه دائم حتی تو بچه اوردن هم تاتو بچه اوردی اونم با دارشده باشه حالا جنسیت بچشو نمیگه منظورش چیه  بچه خودم دختره قربونش برم ایسالا دامن همه منتظرا سبزبشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمالا بچه از نسل انیشتین و ایناس نمیخان بدونی کسی دانشمند کوچولوشونو چشم نزنه 

دیگه بچه بچس یا دختره یا پسر همشونم پر دردسر و هزینه بی خابیه 

بچه چیه ک دیگه پز هم بدی بابتش خخ

خیلی هاعقده ای هستن تامیفهمن بچشون پسره ب کسی نمیگن اخه اسکول مگه ب دست انسان هااون بچه ب وجوداومده ...

اره اخه عجیبتراینکه مادرشوهرم مو به مو ازش تعریف میداد میگفت بارداره لک میبینه اوناییکه لک میبینن بچشون خوشگل میشه ومامانش سرخودشم لک میدیده ینی مثلا دختره خوشگله ولی جنسیتسو بهم نگفت 

در امان بودن از حسادت دیگران 

پیشگیری از رنجش خاطر کسانی که اون جنسیت فرزند رو ندارن

سورپرایز کردن فامیل و آشنایان هنگام تولد بچه  

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
اره اخه عجیبتراینکه مادرشوهرم مو به مو ازش تعریف میداد میگفت بارداره لک میبینه اوناییکه لک میبینن بچ ...

ول کن به نظرم این دفعه هم خواست حرف بزنه سریع فقط بگو انشالله بسلامتی وحرفو عوض کن ک فکر نکنه برات مهمه حتما بچه خواهرشوهرته ک انقدرننش تعریف میکنه

ول کن به نظرم این دفعه هم خواست حرف بزنه سریع فقط بگو انشالله بسلامتی وحرفو عوض کن ک فکر نکنه برات م ...

نه دخترخاله ی شوهرمه که مادرشوهرم میخواسته براشوهرم بگیره اما شوهرم نخواستش

زنداداش من اینکارباهام کرد بااینکه من موبه موهمه چیمو پیشش میگفتم وماه اول فهمیده بودم بارداره اماان ...

من دلیل دارم اخه هرموقع باردار شدم یکی از اشنا دوماه بعد باردار باکلی حسادت وطعنه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد