با نامزدم رفتم بیرون تو پارک جنگلی بودیم شلوارم راحت نبود میخواستم درش بیارم یکی دیگ بپوشم خیلیم دورمون شلوغ نبود آخه تاریک بود خیلی هی گف اینجا ن هی گف نکنی آااا منم الکی دو سانت کشیدم پایین ولی تا اجازه نمیداد نمیکردم ! بعد یهو شاکی شد اومد آروم زد تو صورتم ! گف دست نزار رو خط قرمز و غیرت من😕🥲🤦🏻♀️منم قهر کردم تا ی ساعت منت کشی کرد!!! الان گفتم باید ببرمت مشاوره قاط زد ک با زبون خوش گفتم قربون صدقت رفتم دعوات کردم گوش نکردی...دخترای خراب بیرون لخت میشن🥲 بخدا تو دید نبود ولی کم و بیش از دور تاریک بود مردم بودن...
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
اولا دختر خراب بیرون لخت نمیشه به نامزدت یاد بده سرش و از لباس پوشیدن دختر مردم بکشه بیرون....
دوما شوخی و خنده ای بیش نبوده اون چیزی که بینتون رخ داده چه اشکالی داره حلا که منت کشی کرده به نظرم کوتاه بیا فقط یه کم این حرکتی که اومد زد یه جوریه ...
خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
ببخشیدا نامزدت راست میگه کاش بهش میگفتی قصد این کار و نداشتم فقط یکم سر به سرت گذاشتم
گفتم بدتر شاکی شد ک با غیرت و روان من بازی میکنی!😬آخه واقعا هم آخرش خواستم ببینم چطوری بعدا قراره واکنش نشون بده 😕
من یادم نیس جایی ارشام تهرانی بگه شلوارتو عوص نکن ..بعد با روش خودش شلوار نامزدشو ک باهاش ازدواج تحمیلی گرده و از ش نفرت داره رو عوص کنه و طی این اتفاق عاشقش بشه...🙄🙄