2777
2789
عنوان

امشب ی کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 88 پست
اهان 😂ببین گاهی پیش میاد اصلا تو رمان نیست اینکه دکمه آنقدر سفت باشه تنگ باشه خلق آدم تنگ میشه مجبو ...

😅😅

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید
اگه شلوارت اونقدر تنگ بود که نمیتونستی تحمل کنی چرا پوشیدی... حالا که پوشیدی تو پارک جای شلوار عوض ک ...

ن یکم مناسب نبود نو نبود بعدش قرار بود برم مهمونی یهویی بود نمیدونستم میرم یا ن برای همین از صبح ک رفتم کتابخونه شلوارم متفاوت بود بعدش گفتم فزار عوضش کنم با شلوار خوب برم🥲😅 خیلی اوکی نبود باهاش 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخونی شما جواب ایشونو دادم😒

می‌دونم عزیزم خوندم حرفش برام خنده دار بود به شما که نخندیدم

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

عزیزم من واقعا دست بلند کردن اونم در اوایل رابطه یعنی اقا تسلطی بر عصبانیتش نداره و شاید الان ناز کشید ولی ۱۰ سال دیگه فکر کن اگه عصبانی بشه دوباره نمی زنتت یا دوباره نازتو میکشه؟

می‌دونم عزیزم خوندم حرفش برام خنده دار بود به شما که نخندیدم

🙏🏻😊

بیشتر ببینید
عزیزم من واقعا دست بلند کردن اونم در اوایل رابطه یعنی اقا تسلطی بر عصبانیتش نداره و شاید الان ناز کش ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم! یکی میگه تو مقصر بودی یکی میگه هرچقدرم تو مقصر بودی نباید میزد تو گوشت....البته آروم زد ولی خب...‌

بیشتر ببینید
نمیدونم واقعا چیکار کنم! یکی میگه تو مقصر بودی یکی میگه هرچقدرم تو مقصر بودی نباید میزد تو گوشت....ا ...

به عنوان ی زنگ خطر نگاه کن ولی فراموش نکن دست روت بلند کرد چون این کارو بعد ازدواج خیلی خیلی بیشتر تکرار میکنه

به عنوان ی زنگ خطر نگاه کن ولی فراموش نکن دست روت بلند کرد چون این کارو بعد ازدواج خیلی خیلی بیشتر ت ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید

ببین ابجی من شاید تنهادلیلی که باعث میشه بخام زنده بمونم یا خود کشی نکنم ،یه چیزه اونم دخترم نکنه یروز ازدواج کنه من نباشم شوهرش بگه بی کسه روش دست بلند کنه،روزی که دخترم شوهر کنه با داماد ایندم میخوام اینطوری حرف بزنم که از این به بعد تو پسر منی هیچ فرقی بین تو و دخترم نمیزارم،مثلا حتی خدایی نکرده قتل هم کرده باشی خیلی ناراحت میشم ولی حتی کمکت میکنم جنازه رو سربه نیست کنی بطور مثال میگم ،فقط یه خط قرمز دارم،اگه اون خط قرمز رو رد کنی یا اون کاری که میگم انجام بدی حتی یکبار نمیزارم دیگه دخترم روببینی مهریش هم تا قرون اخر ازت میگیرم،اون هم اینه که دست روی دخترم بلند کنی،

ابجی من نمیگم از نامزد جدا شو ،نه ولی به راحتی نگذر از این ،دیگه نباید جرعت کنه تکرار کنه اینکار رو،بعضی ها دستشون هرزه ،هیچ کس حق نداره رو کس دیگه ای دست بلند کنه

خوش بخت باشی ابجی گلم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
ببین ابجی من شاید تنهادلیلی که باعث میشه بخام زنده بمونم یا خود کشی نکنم ،یه چیزه اونم دخترم نکنه یر ...

بله کاملا درست میگید شما 🙏🏻 من صحبت کردم و اتمام حجت کردم باهاشون ک این بار اول و اخره ....البته ک منم اشتباه کردم! 

بیشتر ببینید
بله کاملا درست میگید شما 🙏🏻 من صحبت کردم و اتمام حجت کردم باهاشون ک این بار اول و اخره ....البته ک ...

دخترم در مورد اشتباه تو من شخصا موقعی میتونم قضاوت کنم که تو اون لحظه اونجا باشم شرایط رو ببینم موقعیت بقیه کسانی که اونجان زاویه ای شما نشسته بودین و بلند شدید،حرف ها یی که قبل از این حرکت میزدید شوخی میکردین و شاید جایی بودین زاویه ای نشسته بودین که دید نداشته کسی، ولی دست بلند کردن کتک زدن ادم اشتباهست،حالا همسر باشه والدین باشه ،،، ،بنظر من حتی اون کس یا کتابی که گفته انسان رو شلاق بزنید حالا برا هر کاری که کرده، اشتباه کرده،

خوبکاری کردی جدی گرفتی ،از ته دل امیدوارم خوش و خوشبخت بشی دختر گلم

خدانگهدارت باشه

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

بیشتر ببینید
دخترم در مورد اشتباه تو من شخصا موقعی میتونم قضاوت کنم که تو اون لحظه اونجا باشم شرایط رو ببینم موقع ...

🙏🏻😊سپاسگزارم ، خدانگهدار شما

بیشتر ببینید