2777
2789
عنوان

امشب ی کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 88 پست
حالا خودت روت میشه بری به مشاور بگی میخواستم تو پارک شلوارمو دربیارم نزاشت؟ 😐😂

نه 😬😬😬😂🤦🏻‍♀️

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا خودت روت میشه بری به مشاور بگی میخواستم تو پارک شلوارمو دربیارم نزاشت؟ 😐😂

خندم گرفت واقعا 😂😂😂

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

رله یا نامزد؟

نامزده نزدیک ی سال ونیم تو رابطه بودیم خیلی نیست نامزد کردیم 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید
داره میگه تو رمان بود این تیکه ای ک گفتم😄🤦🏻‍♀️کاش مث رمانا بعدش همه چی آروم میشد😕

اهان 😂

ببین گاهی پیش میاد اصلا تو رمان نیست 

اینکه دکمه آنقدر سفت باشه تنگ باشه خلق آدم تنگ میشه مجبوری آزادتر بکنی تا راحت بشی حالا شما هم همین اینو تو شرایط خودت و ..انجام دادی 

پس دور از ذهن نیست 

ممکن پیش اومده باشه واسه هر کسی

ولی برای شما نزد همسرت بوده و …

یعنی هروقت پارک میری شلوار اضافه هم باخودت میبری🤔

برام خنده دار بود مرسی 😂😂

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

منم چن شب پیش بیمارستان بودم تو ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن جلو ماشین چسبیده ب کاپوت ماشینمون پسره دستشو کرد تو یقه دختره کادر درمانی بود ولی پسره رو نمیدونم کادری بود یا ن 

بعد دختره متوجه شد من تو ماشینم رفتن جای دیگه ولی همینطوری وصل بودن بهم پسره ول نمیکرد لا کردار 😅😅😅

اونجا هم تاریک بود ولی دیده میشه 

آخه جای عمومی جای اینکاراست ؟؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

بابا من کتابخونه میرم امروزم وسایلام همراهم بود شلوار و تونیک راحتیم سر همین تو کیفم بود !میگم پارک ...

خب ببین 

با نامزدت هماهنگی میکردی که مشکلت اینه و بعد  پیدا کردن محل تعویض شلوار رو میسپردی به خودش تا خودش هم باهات همکاری کنه دیگه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
یعنی هروقت پارک میری شلوار اضافه هم باخودت میبری🤔

اگر بخونی جواب ی نفر قبلم دادم!!!! من امسال آزمون دارم هر روز میرم کتابخونه لباس راحتی تونیک و شلوار برده بودم با خودم امروزم ی سری چیزا شد ک باید میبردم شلوارمو!

بیشتر ببینید
خب ببین با نامزدت هماهنگی میکردی که مشکلت اینه و بعد پیدا کردن محل تعویض شلوار رو میسپردی به خودش ت ...

جایی نبود مشکل همین بود! گفت تحمل کن با همین میریم خونه دیگ الان ! 

بیشتر ببینید
اهان 😂ببین گاهی پیش میاد اصلا تو رمان نیست اینکه دکمه آنقدر سفت باشه تنگ باشه خلق آدم تنگ میشه مجبو ...

درست نبودن کار تو اون شرایط ارتباطی با غیر واقعی بودتش نداره 

خیالت راحت دوستان کاملا درک کردن شما رو به خاطر همین گفتن رمان 😂😂

منم چن شب پیش بیمارستان بودم تو ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن جلو ماشین چسبیده ب کاپوت ماشینمون پ ...

😬😬🥲خب من برای ی چیز دیگ دراوردم ن عشق بازی ک

بیشتر ببینید
برام خنده دار بود مرسی 😂😂

بخونی شما جواب ایشونو دادم😒

بیشتر ببینید