2777
2789
عنوان

امشب ی کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتی فکرشم زشته دختر

کسی نمیدید خب🤦🏻‍♀️ولی کارم بد بود میدونم

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید

اولا دختر خراب بیرون لخت نمیشه به نامزدت یاد بده سرش و از لباس پوشیدن دختر مردم بکشه بیرون....

دوما شوخی و خنده ای بیش نبوده اون چیزی که بینتون رخ داده چه اشکالی داره حلا که منت کشی کرده به نظرم کوتاه بیا فقط یه کم این حرکتی که اومد زد یه جوریه .‌‌..

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
هر دو تاتون بچه اید

😬😬

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

بیشتر ببینید
این واقعی بود یا تو رومان خونده بودی؟

نبخدا امشب بود😂🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید
کار شما اشتباه بوده

پس خیلی گند زدم 

بیشتر ببینید
کسی نمیدید خب🤦🏻‍♀️ولی کارم بد بود میدونم

اکه یهویی کسی میاومدچی 

یاحتی بدتر

اگه پلیس میدیدچی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ببخشیدا نامزدت راست میگه کاش بهش میگفتی قصد این کار و نداشتم فقط یکم سر به سرت گذاشتم

گفتم بدتر شاکی شد ک با غیرت و روان من بازی میکنی!😬آخه واقعا هم آخرش خواستم ببینم چطوری بعدا قراره واکنش نشون بده 😕 

بیشتر ببینید
بابا بخدا تاریک بود ولی منم اشتباه کردم خواستم آخرش ببینم عکس العملش خیلی عصبی بشه چیه🥲😬

حالا ک فهمیدی عصبانیش نکن چون دست بزن انگاری داره

البته اگ شوهر من بود میزد لهم میکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

این واقعی بود یا تو رومان خونده بودی؟

من یادم نیس جایی ارشام تهرانی بگه شلوارتو عوص نکن ..بعد با روش خودش شلوار نامزدشو ک باهاش ازدواج تحمیلی گرده و از ش نفرت داره رو عوص کنه و طی این اتفاق عاشقش بشه...🙄🙄