2777
2789

میترسم بمیرم دکتر نمیتونم برم چیکار کنم😭بهم بگین علائماشو

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

سینوزیتِ دور از جون سرطان ک نیس اینجوری میکنی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روغن‌ سیاه دونه بچکون تو‌دماغت میتونی یه شب سیاه دونه یه شب بنفشه بچکونی  میسوزه ولی تحمل کنی درست میشه روزها هم اب نمک رقیق درست کن با اب ولرم از دماغت بکش بالا بعد خلطات از تو دهنت بیرون میاد مطمئنم خوب میشی

🧡عضوگروه نارنجی🧡وزن فعلی73🧡وزن هدف 55🧡تاریخ شروع: سی ام ماه تولدم(1401/03/30) 🧡
اخه میگن خطرناکه😔😔

من مامانمو داداشم دارن خطرناک چیه بابا 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید
روغن‌ سیاه دونه بچکون تو‌دماغت میتونی یه شب سیاه دونه یه شب بنفشه بچکونی میسوزه ولی تحمل کنی درست م ...

شما اینارو امتحان کردی

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دکتر میرن دگه اونا من چی

ن والا نمیرن

بیشتر ببینید
باشه برو همین فکرات خوش باش۳۰ساله سینوزیت دارم تاحالا نه معزم آسیب زده نه عفونت به بدنم نه لازم بوده ...

اخه مال من زده ب دندونم حالا نمیدونم اینه یا ن ولی میشع شما علائماشو بگی