2777
2789
عنوان

کسی بوده خودشو نجات بده

308 بازدید | 32 پست

از تروماهای بچگی 

پدر و مادری که روح و روان بچه شونو له کردن

از بدرفتاریای شوهر که همش تحقیر میکنه

بحدی شکنجه شدم که عصبیم افسرده م 

میخوام خودم و‌بچه هامو نجات بدم

خیلی خیلی حالم بده

طلاق هم نمیتونم بگیرم

کسی بوده با این وضع خودشو نجات بده؟

میشه بگید برای خوب شدن حال دلتون چیکار کردید؟

شاغل شدم و باهرسختی ک هست دنبال اینم ب آرزوهام برسم ان شا الله واسه قسمت اول امضام دعاکنیدتوروخدا 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔 یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

تکنیک ای اف تی

سایت و کانال فرهاد فروغمند رو ببین

اینستا و یوتوب یاسمن گلچین

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

مطالعات روانشناسی

تراپی رفتن پیش تراپیست خوووووب 

گوش دادن پادکست های مربوطه

مطالعه درباره طرحواره ها

پیشنهادم اینه پادکست مبل قرمز از کست باکس رو گوش کنی خیلی چشمت باز میشه

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
عزیزم فقط تراپیست میتونه کمکت کنه هیچی بهتر از مشاور نیست

تو شهر خودمون نیس

باید برم مرکز استان

هزینه هاشم که برام زیاده 

من کارم با یکی دو جلسه پیش نمیره که

ماهی یبار بنظرتون برم کم نیس؟

تو شهر خودمون نیسباید برم مرکز استانهزینه هاشم که برام زیاده من کارم با یکی دو جلسه پیش نمیره کهماهی ...

سعی کنید دوماهی یه جلسه برید آنلاین بگیرید 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

امیدم رو از همه بریدم و همه درد دلامو بردم پیش خدا

اولاش سخت بود، به همه چی شک کرده بودم، میگفتم اصلا تو هستی؟ میبینی دارم ذره ذره آب میشم؟ میبینی پناهی ندارم؟ ولی بعد که باهاش ارتباط گرفتم خیلی ساده، بجز نمازای روزانه م که خب سعی کردم اول وقت باشه ولی عین یه دوست خیلیی خودمونی باهاش حرف میزدم، میگفتم از همه، از دلتنگیام، از خستگیام، از دودلیام و کم کم سبک شدم، هرچی جلوتر می‌ره گره ها کم کم باز میشه برام، تا جایی که کامل میفهمم این اتفاق دقیقا همین الان از طرف خدا بود 

صبرمم زیاد شد در برابر بقیه، البته که هنوز خیلی کار دارم..

بعد خدا هم همیشه مدیون حضرت زهرا بودم و بقیه ائمه، یجور دیگه بهت نگاه میکنن، اصلا نگاهشون با همه فرق میکنه با همه کم و کاستیا دستمو میگیرن .. امتحان کن، جواب میده عزیز دلم

اره من بودم

همه ی تروما و رنج ها و سختی هایی که توی تایم بچگی و نوجونیم کشیدم ،هیچوقت فراموش نکردم و نمیکنم اما فقط و فقط وقتی دیدم خودمم و خودم و هیییچکس از حال و روز من درکی‌ نداره ، تصمیم گرفتم خودم ناجی خودم باشم

رفتم باشگاه ، رفتم کلاس پیانو و..تا تونستم حال و اوضاع خودمو بهتر کنم

بنظرم شما هم از این به بعد برای خودت زندگی کن ،همه کار برای خوب کردن حال خودت و بچه هات بکن مثلاً همین فردا بعد از ظهر برین پارک، یه قرار با دوستات بزار ، سعی کن خودتو مشغول یه کاری کنی که به این چیزای دردناک فکر نکنی..

به همسرت و حرفاش هم اهمیتی نده ، هر چی بی اهمیت تر باشی و جواب حرفاشو ندی ، خودت بیشتر در آرامشی(این کار رو مامانم نسبت به بابام انجام داد )

Im a doctor and I love my job

امیدم رو از همه بریدم و همه درد دلامو بردم پیش خدااولاش سخت بود، به همه چی شک کرده بودم، میگفتم اصلا ...

البته که حتما پیش یه مشاور هم برید

نه مشاورایی که خیلی زیاد شدن روانشناسی زرد میدن به خورد ملت با پولای خدا تومنی، مشاور امین و خوب

عزیزم شما بزرگترین مشکلی که در رابطه با پدر و مادر خودتون تو بچگی داشتین که الان آثارش روتون مونده چیه؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.