2777
2789
عنوان

کسی بوده خودشو نجات بده

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 32 پست
اره منم خیلی دوست دارم شاغل بشمفقط هرشغلی نمیذاره

شوهرمنم هرشغلی نمیذاشت میگفت فقط معلمی و همشم بهم میگفت تو عرضه نداری معلم شی هیچی نمیشی ولی شدم.شکرخدا

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔 یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بیشتر ببینید
امیدم رو از همه بریدم و همه درد دلامو بردم پیش خدااولاش سخت بود، به همه چی شک کرده بودم، میگفتم اصلا ...

ممنون عزیزم

اره نماز اول وقت رو تصمیم گرفتم شروع کنم

خدا کمکم کنه که رو حرفم بمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره من بودمهمه ی تروما و رنج ها و سختی هایی که توی تایم بچگی و نوجونیم کشیدم ،هیچوقت فراموش نکردم و ...

باید بشینم بنویسم رو کاغذ بلکه ذهنم مرتب بشه 

شروع کنم به پر کردن وقتم

بی اهمیتی رو هرجور هست باید انجام بدم

خیلی دلم شکسته ازش خیلی دوسش داشتم ولی خرابش کرد

واقعا هم سخته برام 

یه زن دلش به محبت مردش خوشه 

من نه محبت پدر دیدم نه عشق همسر

💔

ممنون عزیزماره نماز اول وقت رو تصمیم گرفتم شروع کنمخدا کمکم کنه که رو حرفم بمونم

موفق باشی❤️

حتما از یه نیروی بالایی کمک بگیر حالا با هر کی که بهتر ارتباط میگیری خدا, یکی از ائمه، شهدا، و اولش ممکنه چندین بار شکست بخوری چون شیطون نمیخواد بذاره برسی به هدفت، اما یه مدت که استمرار داشته باشی اوکی میشه❤️‍🩹🤝

باید بشینم بنویسم رو کاغذ بلکه ذهنم مرتب بشه شروع کنم به پر کردن وقتمبی اهمیتی رو هرجور هست باید انج ...

دقیقاً همین کارو بکن..

می‌دونم واقعا چقدر سخته.. چقدر درد عمیقی توشه ولی تو قوی تر از این حرفایی دیگه؟!

من مطمئنم تو میتونی به تروما هات عادت کنی و خودتو درمان کنی 🩷

🩷💍🩺

عزیزم شما بزرگترین مشکلی که در رابطه با پدر و مادر خودتون تو بچگی داشتین که الان آثارش روتون مونده چ ...

من با ترس بزرگ شدم

بهترین روزای زندگیم با شنیدن داد و فریاد و فحشای رکیک گذشت 

تو فامیل و دوست و اشنا حس میکردم سرافکندم 

همش با خودم میگفتم چرا من هییییچ خاطره ای از بچگیم ندارم چرا هیچی یادم نمیاد

بعدا فهمیدم این کار مغزه برای بقا

به خاطر فضای سرد و متشنج خونه و بی مهری پدر مادرم مهر طلب شدم 

وابسته ی همسرم شدم گذاشتم هر رفتاری دلش میخواد باهام بکنه

اونم انقدر نامرد از آب در اومده که هیچ محبتی بهم نداره

حس خدمتکار و کلفت میده بهم تو زندگی باهاش

خیلی برا خودم ناراحتم متنو با گریه نوشتم......

شوهرمنم هرشغلی نمیذاشت میگفت فقط معلمی و همشم بهم میگفت تو عرضه نداری معلم شی هیچی نمیشی ولی شدم.شکر ...

من پارسال قبول شدم 

با هزار امید رفتم مصاحبه و‌گزینش هزینه گرفتن حتی

اخرم از بین سه نفرمون یه نفر برداشتن نامردا....

دقیقاً همین کارو بکن..می‌دونم واقعا چقدر سخته.. چقدر درد عمیقی توشه ولی تو قوی تر از این حرفایی دیگه ...

دعا کن برام دوستم 

باید بتونم به خاطر خودم و بچه های بی گناهم

آرهتکنیک ای اف تیسایت و کانال فرهاد فروغمند رو ببیناینستا و یوتوب یاسمن گلچین

خودتون انجام دادید؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

من بچگی خوبی نداشتم همش دعوا و ... ولی الان خوبم 

روی خودم زیاد کار کردم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱#تیکر_هدف

ته همه ی روانشناسی ها و کلید خوشبختی اینه ک اول خودتو باید تغییر بدی یعنی هرچی روانشناس بری هرچی پادکست گوش کنی همش اینه ک اول خودتو ب آرامش برسونی بعد رفتارت با اطرافیانت تغییر میکنه و خود ب خود اطرافیانت یا عوض میشن یا درست میشن