2777
2789
عنوان

بنظرتون باید دیگه طلاق بگیرم بانه

155 بازدید | 17 پست

چون چندین ساله ک بارها و بارها از ته دل خواستم از شوهرم طلاق بگیرم دوتا بچه دارم سه سال و هشت سال ..بنظرتون دیگه به حدکافی مطمعن به طلاق هستم دیگه نه؟آخه بعضیا میگن شوهرت خیانت نمیکنه رفیق باز نیست سرکار میره ..ولی من ازش ناراضی ام ..چون بداخلاقه یه چیزی خراب بشه تعمیر نمیکنه بی احساسه منو درک نمیکنه ..عصبانی بشه کتک میزنه ..تازه قبلن خیانت کرده چندین سال پیش خیانت جنسی ولی بخشیدمش نمیخوام بحثشو باز کنم ولی به هرحال اینکارو کرده و هیچ چیزی ازش ندیدم اما کارای دیگه اش باعث میشه به طلاق فکر همونایی ک الان گفتم ..بارها باعث شده شبا از ناراحتی گریه کنم بنظرتون دیگه بس نیست؟

نمیدونم عزیزم چی بگم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم منم شوهرم همه اینا داره جز خیانت 

ولی من طاقت میارم درسته من دیگه زندگی نمیکنم 

درسته که جوونیم یکبار فقط هست 

درسته که عصبی و افسرده شدم 

ولی من یه مادرم من بچهام هیچوقت با اون مرد نمیزارم و برم 

بچهام هیچوقت درگیر مسائل دادگاه دوست ندارم بکنم یسر به تاپیک هام بزن من خیلی داغونم ولی  بچهام ۱۰۰۰۰ برابر برام با مهمتر از آرامش و جوونی خودمه 

درسته شاید بگید بچهام تو محیط متشنجی بزرگ میشن نه دیگه هر چی میگه شوهرم میگم باشه حق با تو تو خودم میریزم ولی نمیزارم جلو بچها بحث کنه بخواد بزنتم میرم سریع تو اتاق میگم فقط ترو خدا یواش بچها صدا نفهمن ک داری میزنیم

من خیلی دارم سختی میکشم شاید زود بمیرم ولی بچهام همه پاره تنم هستن

اگر از زندگی مشترکتون ناراضی هستی و شرایط به این شکل ادامه پیدا کرده، باید به خودت و احساساتت اهمیت بدی. بچه‌ها مهمن ولی احساسات و سلامت روحی تو هم مهمه. هیچکس حق نداره تو رو اذیت کنه یا بی‌احترامی کنه. اگر چندین ساله که تو این وضعیت هستی و هیچ تغییری ندیدی، شاید وقتشه که بیشتر به خودت فکر کنی و تصمیمی جدی بگیری. این تصمیم فقط مال خودته، عزیزم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید