2777
2789
عنوان

خانوم ها میشه یه نذر بهم پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 100 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله لایق باشم ، براتون دعا میکنمولی احتمال زیاد یا اون شخص دکتر معتبر و مجرب نبودهیا شما نسخه ...

بچه ها نمی خوام مستقیم بگم  که لو برم ولی خودم همکارشونم 

همشون استادم بودم و می شناسمشون

ان شاءالله لایق باشم ، براتون دعا میکنمولی احتمال زیاد یا اون شخص دکتر معتبر و مجرب نبودهیا شما نسخه ...

مرسی ازت عزیزم 🤍🤍🤍

انشالله خودت حاجت روا بشی 

میشه اگر برای چشم خوردن کارمندانی بکی انجام بدم 

برات یه صلوات از ته دلم فرستادم تو هم برا منو شوهرم و بچه هام‌دعا کن شوهرم بعد از زایمان اخلاقش یکم ...

قربونت برم عزیزم ممنون 

بله چشم

انشالله مشکلا حل میشه 

خود دکتر ها گفتن...کی گفته تاسی اتفاق نمی افته؟؟؟؟ خودم چتد تا مورد دیدم چجوری چشم زخم رو دور کنم ؟

نمیدونم ، گفتن به خاطر یه هورمونی که آقایون دارن ولی خانما ندارن، طاسی در آقایون اتفاق میفته نه خانما ( طاسی منظور طاس کامله جوری که مو روی سر نباشه ) من هم تا به حال همچین چیزی ندیدم ، کم مو دیدم ولی طاس نه

برای دفع چشم، خوندن چهار قل، آیه الکرسی ، ان یکاد و...

من از خیلیا شنیدم تخم مرغ شکستن برای دفع چشم زخم خیلی خوبه ( روش خاصی داره و باید به شخصی که بلده بگید )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مرسی ازت عزیزم 🤍🤍🤍انشالله خودت حاجت روا بشی میشه اگر برای چشم خوردن کارمندانی بکی انجام بدم

منم چیز زیادی نمیدونم عزیزم

دو سه مورد رو نوشتم

اگه خواستید تو گوگل سرچ کنید همین چشم زخم و رفع چشم و این جور عبارات رو ( هر بار یکیش رو بنویسید و جلوش هم بنویسید نی نی سایت ) تاپیک های مربوط به چشم زخم رو میاره براتون

مثلا بنویسید: دفع چشم زخم نی نی سایت

خودتون هم اگه خواستید تاپیک بزنید و بپرسید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)