2777
2789
عنوان

دور از چشم شوهرم یه کاری کردم بهش بگم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 41 پست
حس میکنم هنوز تو فکر اکستیکاملا از تاپیکای که قبلا میزدی مشخص بود

نمیدونم والا بگم تو فکرشم یا نیستم اصلا نمیدونم چی میخوام واقعا گیجم

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

بهتر نیست با تراپیست صحبت کنی؟

چون میبینم خیلی وقته درگیری

وقتی میبینی نمیتونی تصمیم بگیری بهتره از تراپیست کمک بگیری

🦦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوری با زندگیتون بازی میکنی اکس داری میگی اکس یعنی در گذشته باید بمونه بعدشم تو شوهر داری اگه اکستو میخای چرا ازدواج کردی واقعا با این کارت دلت نمیسوزه رفتی تولد اکست ک چی بشه الان فقط و فقط کسی ک باید تو زندگیت مهم باشه شوهرته نه اکس لطفا بیشتر توجه کن.لطفا دارم میگم 🙏♥️

چرا اینطوری با زندگیتون بازی میکنی اکس داری میگی اکس یعنی در گذشته باید بمونه بعدشم تو شوهر داری اگه ...

چشم می‌دونم چی میگی این آخرین بار بود باید تموم میشد باید میرفتم و تموم میکردم نمی‌رفتم بدتر میشد انتخاب دیگه ای نداشتم بازم چشم 🙏

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

بهتر نیست با تراپیست صحبت کنی؟چون میبینم خیلی وقته درگیریوقتی میبینی نمیتونی تصمیم بگیری بهتره از تر ...

مرسی عزیزم همین کارو قصد دارم کنم حتما میرم مشاور 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

چشم می‌دونم چی میگی این آخرین بار بود باید تموم میشد باید میرفتم و تموم میکردم نمی‌رفتم بدتر میشد ان ...

چشمت بی بلا بیشتر ب زندگیت و شوهرت بچسب 🤝🏻♥️و از فکرای پوچ  وبیخود دوری کن

بالاخره ازش انتقام گرفتی ؟؟

این اسمش زندگی نیست که مسابقس اصلا دختر عاقلی نیستیم پشیمون میشی اینکه اینقدر خودتو به زمین و زمان زدی 

اکست هم خیلی راحت می‌ره با یکی دیگه اونوقت تو میمونی و روزایی که شرمت میشه یاداوریش 

چرا باید میرفتی مگه قبلا تموم نکرده بودی؟؟؟

چرا کات کرده بودیم ولی بجوری نمی‌دونم انگار قبول نمی‌کردیم تموم شده الان حس بهتری دارم

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

بالاخره ازش انتقام گرفتی ؟؟این اسمش زندگی نیست که مسابقس اصلا دختر عاقلی نیستیم پشیمون میشی اینکه ای ...

بخاطر خودم رفتم نه هیچکسی دیگه اصلا نه انتقام نه تلافی خیلی دو دوتا چهارتا کردم برم نرم با شناختی که از شخصیت خودم دارم اگه نمی‌رفتم رو دلم مثل حسرت باقی می موند تصمیم گرفتم برم و سریع هم برگشتم 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

چقدر بچه‌ایتاپیک‌طهرت هم حتی یک نفر نگفت بری همه بهت گفت کارت اشتباسکار خودتو کردی پس الان تاپیک زدن ...

خودم از اول میدونستم رفتنم اوکی نیست ولی اشتباه بزرگتر نرفتنم بود حتما پیش خودم یه حسابی کردم دیگه شرایط دانشگاه و دوستام و ترم آخر و اینا تصمیم گرفتم برم ولی زیاد نشینم فقط کادو و تبریک و سریع اومدم

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️