2777
2789
عنوان

دور از چشم شوهرم یه کاری کردم بهش بگم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی کردی خوب بستگی داره بگو من کنجکاو شدم؟؟؟؟

تو دانشگاه همکلاسی ها واسه یکی پسرا (دوست سابقم) تولد گرفته بودند منم رفتم کادو هم دادم 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

آره اینو میدونه کاملا در جریانه ولی امروز رو نه بهش نگفتم میرم نگفتم کادو هم خریدم

بهتر بود قبلش در جریان میذاشتیش 

بهش بگو در عمل انجام شده قرار گرفتی کلاسی ک قرار بود برگزار بشه کنسل شد یهو همه گفتن بریم کافه بگو من خواستم بهت زنگ بزنم فلانی دوستت مثلا خندیده بلند جلو همه مسخرت کرده یه بهونه اینجوری

.......
آره اینو میدونه کاملا در جریانه ولی امروز رو نه بهش نگفتم میرم نگفتم کادو هم خریدم

خیلی کارت اشتباه بوده عزیز دلم چرا آرامش رواز زندگی خودتون میگیرین لزومی نداشت این تولد رو بری شما الان به کس دیگه ای متعهدی

بهتر بود قبلش در جریان میذاشتیش بهش بگو در عمل انجام شده قرار گرفتی کلاسی ک قرار بود برگزار بشه کنسل ...

خودم میخوام بگم تو عمل انجام شده قرار گرفتم بعد کلاس با دخترا رفتیم کافی شاپ یه دفعه سوپرایز شدیم فلانی هم اومده بود ولی باگ داستان کادویی هست که ظهر واسش خریدم همون موقع هم کارت کشیدم اینو میتونه در بیاره اگه باهوش باشه 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

خیلی کارت اشتباه بوده عزیز دلم چرا آرامش رواز زندگی خودتون میگیرین لزومی نداشت این تولد رو بری شما ا ...

میدونم اشتباه بود ولی نمیرفتم اشتباه بزرگ‌تری بود دیگه تا آخر عمرم حسرت رو دلم بود الان میدونم که دیگه خوب تموم کردم چیزی رو که باید تموم میکردم 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

حس میکنم هنوز تو فکر اکستیکاملا از تاپیکای که قبلا میزدی مشخص بود

نمیدونم والا بگم تو فکرشم یا نیستم اصلا نمیدونم چی میخوام واقعا گیجم

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️