2777
2789

همسرم به شوخی گفت تو انتخاب موارد  زیادی داشتم  خیلیا بودن که با شرایط بهتر منت میکشیدن ،منم گفتم نهایت توان شما برای انتخاب همسر من بودم‌،شاید میتونستی پولدار تر پیدا کنی ولی عمرا نمیتونستی پولداری پیدا کنی از نظر حساسیت های اخلاقیتم ،تیک بخوره ،پس بهتره صادق باشیم و قبول کنیم ما بهترین گزینه های هم بودیم و چیز بهتری برای ما وجود نداشت ،که اگر داشت ،شما یه لحظه ام با من نمیموندی

من اینو بهش گفتم و اون هیچی نگفت ،فقط سکوت کرد 

چطوری دعوا رو شروع کنم حالشو بگیرم ،یا صبر کنم بیاد جلو بعد شروع کنم

از لحنم فکر کنم پیداست جدی ام ،شوخی بی مورد اگر بود فعلا نگه دارین که ممکنه جوابی بدم که نباید

عزیزم، بهتره یه لحظه صبر کنی. درسته که حرفی که همسرت زده ممکنه ناراحت‌کننده باشه، ولی واکنش فوری همیشه نتیجه خوبی نداره. بهتره قبل از شروع بحث، یه مقدار آرامش پیدا کنی. وقتی لحنشو می‌فهمی و وقت مناسب باشه، خودت هم به آرامی و با دلیل حرفتو بزن. اینطور هم حس بهتری پیدا می‌کنی هم ممکنه نتیجه بهتری بگیری. نگران نباش، به وقتش درست برخورد می‌کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم، بهتره یه لحظه صبر کنی. درسته که حرفی که همسرت زده ممکنه ناراحت‌کننده باشه، ولی واکنش فوری همی ...

اخه یه جوری حرف میزنه انگار نمیشناختمش 

زیرو بم زندگیش قبل ازدواج دستم بود ،اون دخترایی که میگه فلان بودن ،محل سگ بهش نمیذاشتن 

چرا اینقد منطقی حرف زدی و توضیح و تفسیر کردیبنظر من توضیح بیش از حد نشونه ضعفه انگار میخاسی قانعش کن ...

میگفتم خب که چی ،فکر میکرد قانع شدم که واقعا میتونست و قبول کردم

ولی وقتی بهش گفتم اونایی که میگی حتی تو جمعشونم رات نمیدادن چه برسه بتونی مخشونو بزنی ،خودش فهمید من زیروبم این چیزا رو از ب‌َرم دیگه نمیتونه این چیزا رو جلو من بگه

فکر کرده اینا رو بگه من تو خلوت خودم میترسم نکنه هنوزم‌بخوانش ،نکنه فلان شه ،نکنه بیسار شه ،فهمید ،میدونم هیچی نبوده