2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم هفت سالشه همه جا دنبالمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 73 پست

اصلا مسافرت بردن بچه ۷ ساله خیلی مسئولیت داره. 

شما که عروسی کردین از کجا می‌فهمه که کی میرین بیرون که باهاتون بیاد. اگه ساختمون مشترک دارین آروم و بی سر و صدا برین که باهاتون نیاد چون بالاخره اونم بچه است و حتما وابسته بوده. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
نذار بیاد عادت میکنه بعد عروسیم هرروز خونتون میاد بگو مسئولیت قبول نکن

عروسی کردم اوایل نمی اومد چون شوهرم نمی اوردش چندباری شوهرم اوردش حتی مسافرت دیگه اونم عادت کرد ببینه با شوهرم میرم بیررون گریه میکنه بچه عادی هم نیست به شدت فضول خبرچین هرکاری میکنم به شوهرم و مامانش اطلاع میده اونم چپکی خبرمیرسونه 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه بچس..والا من 18 سالمه زنداداشم هرجااا میخواد با داداشم بره ئوساعت منت منو میکشه ک تروخدا توهم ...

یعنی چی ک، تو اولی ک ازدواج کردی میدونستی خواهر داره😐😐

مگ هر کی خواهر داره قراره هر جا بره باهاش بره یا همش اویزون اینا باشه 

چه حرفا میزنید

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

اونکه بچس..والا من 18 سالمه زنداداشم هرجااا میخواد با داداشم بره ئوساعت منت منو میکشه ک تروخدا توهم ...

اولش کوچیک بود من بچه هفت سالرو میبرم با خودم مسافرت چون خودت چسبی دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن ببین اسم محبت زن داداشتو گذاشتی منت 

با پسره ازذواج کرده با خواهرش ک ازدواج نکردهچقد بی منطق

تفکر شما اشتباهه..ازدواج فقط وصلت دوتا ادم نیست وصلت دوتا خانوادس..اون پسر نمیتونه بزنه تو گوش خواهرشو همش گریه و اشک بچرو دربیاره ک...حالا بعدا رفتن تو خونه کلی تایم هست تنها باشن ..از این عقده ای بازیای عروسا ک شوهرمون بدون خانوادش وصل خودمون باشه و خانوادش یوقت نکنه جایی باهامون بیان متنقرم...البته ک من خانواده خودم این کارو نمیکنیم اما اون بجه فقط 7سالشه عقل رس نشده بگی خودش باید عقلش برسه ک

یعنی چی ک، تو اولی ک ازدواج کردی میدونستی خواهر داره😐😐مگ هر کی خواهر داره قراره هر جا بره باهاش بر ...

بچه 7 سالشه عاقل نشده هنوز ک عقلش برسه....این حسادته بنظرم...استارتر داره ب به 7 ساله هم حسودی میکنه ک اره همش حواسش ب اونه..خب منطفیه ک بخواد مراقب بچه 7 ساله باشه وقتی میرن بیرون....نمیتونه هم خواهرشو کتک بزنه بگه بشین سرجات باما نیا ک...من اگ میبودم از قبل پی اینارو ب تنم میمالیدم..وقتی وارد ی خانواده جدید میشی نمیشه همه چیز باب میلت باشه ک...یوقتایی هم باید با ی سری چیزا کنار بیای

اصلا مسافرت بردن بچه ۷ ساله خیلی مسئولیت داره. شما که عروسی کردین از کجا می‌فهمه که کی میرین بیرون ک ...

الان رفتیم بیرون نفهمید اومدیم صدای ماشینو شنید زود اومد 

وای دقیقا کاش بچه ای بود که سرش تو کار خودش بود به شدت فضول و خبرچینه هرکاری کنم هرچی بگم حتی با بقیه به شوهرم میگه اونم خبرو جور دیگه میسرونه

اولش کوچیک بود من بچه هفت سالرو میبرم با خودم مسافرت چون خودت چسبی دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن ب ...

واقعا ای کیو پایینی داری ببخشیدا/..نگفتم منت گفتم منت منو میکشه ....زنداداش من با محبت و مهربونه ک دلش میخواد من باهاش باشم همه جا تازه اونم از هر ده باری ک اصرار میکنه شاید دوبارشو برم اونم شااید....ببخشید ک تو ب بچه 7 ساله محبتی نداری...محبت نداری نداشته باش درک ک دداشته باش

قدر زن داداشتو بدون اگر واقعا بهت اسرار میکنه چون گاهی ادما دوست دارن تنها باشن حتی خواهر برادر خودش ...

همون اوایلم خیلیی اصرار میکرد ماه اول عقدشون..من فکر میکردم مثلا دلش برام میسوزه خونه تنها نمونم و اینا..یکم ک گذشت دیدم ن واقعا وقتی میگم دلم نمیخواد بیام ناراحت میشه ازم...البته بگم فقط سه سال اختلاف داریم و از اون طرف اونم انتظار داره هرجا میرم بهش بگم اونم بیاد

وای ولش کن .اصلا بی معنیه ،درسته خواهرشه اما آخه مسافرت دیگه چی بود مهربونم باش اما نزار سواستفاده ب ...

وای شاید باورت نشه شوهرم میخواست خواهرشو بیاره با دوستش و خانومش و بچشون بودیم چون تو ماشین جا نبود میگفت پس مسافرت نریم خواهرم نمیتونه بیاد اخر به اسرارای دوستش مجبور شد بره خواهرشم اورد کل راه اذیت بودیم من و خانوم دوست شوهرم