2777
2789
عنوان

بچه ها بگید من بدجنس تر بودم یا زن بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 6374 بازدید | 176 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس حقشه باید چوب زرنگ بازیشو بخوره

می‌شست میگ اگه پسر من بدون اجازه من زن میگرفت کلا قیدشو میزدم اسمشو خط میزدم از تو شناسنامه شو و..

درکل میخواست کاری کنه تا ابد دلخوری پدرم با برادرم ادامه دار بمونه 

نمیدونم در جریان ازدواج برادرم هستید یا نه ؟ولی چقدررر پشت همون برادرم حرف درست کرد تو فامیل ب

اره در جریانش هستم زن بابات متاسفانه زن زندگی نبود وبابات باید قبول داشته باشه که انتخابش غلط بوده وچون برا باردوم میخواستن ازدواج کنن باید یه بیشتر تحقیق میکردن از فامیل وآشنا یه خانم مورده اعتماد واهل زندگی انتخاب میکردن

اره در جریانش هستم زن بابات متاسفانه زن زندگی نبود وبابات باید قبول داشته باشه که انتخابش غلط بوده و ...

بله متاسفانه انتخاب پدرم خیلیی غلط بود ..

زن برادرهاش قبل ازدواج خیلی تعریف این خانم رو کرده بودن پیش عمه هام ..

بعدها همونا می اومدن پیش من دردل بابت کارهای این خانم 

منم با وجود اینکه از غیبت کردن خوشم نمیاد ولی تو این یه مورد با جون و دل گوش میدادم 😅🤦🏻‍♀️

بله ایموجی خنده بودولی پدرتونم گناه دارن کاشکی تو انتخابشون دقت میکردن

بله منم خیلی دلم برا پدرم میسوزه..بعد سالها خواستن یه سر و سامونی بدن به زندگیشون که اینطور شد ..

عذاب وجدانم هم فقط بخاطر پدر خودمه..

میگم کاش میذاشتم به زندگیش برسه..

وگرنه این خانم که هر جی سرش بیاد حقشه..

بله منم خیلی دلم برا پدرم میسوزه..بعد سالها خواستن یه سر و سامونی بدن به زندگیشون که اینطور شد ..عذا ...

عزیزم با تعریفایی که از پدرتون کردن پدرتون خیلی منطقی هسش واگاهانه تصمیم میگرن برای جدایی با این زن تحت تاثیر شما قرار نگرفته خودش به این نتیجه رسیده که این خانم بدرد زنگیش نمیخوره 

عزیزم با تعریفایی که از پدرتون کردن پدرتون خیلی منطقی هسش واگاهانه تصمیم میگرن برای جدایی با این زن ...

آره پدرم اصلا آدمی نیست که دهن بین باشه و تحت تاثیر دیگران کاری انجام بده ..

خودشم میدونه این زن واسه زندکی نیومده بود..منم میدونم ‌‌..

ولی به قول برادرم من کلا بابت کارهایی که درش تقصیری نداشتم عذاب وجدان میگیرم..

آره پدرم اصلا آدمی نیست که دهن بین باشه و تحت تاثیر دیگران کاری انجام بده ..خودشم میدونه این زن واسه ...

عزیرم اصلا عذاب وجدان نداشته باشه هم پدرتون هم زن بابات اگه به اینجا رسیدن نتیجه ی انتخاب علط خودشون بوده به شما هیییییچ ربطی نداره 

عزیرم اصلا عذاب وجدان نداشته باشه هم پدرتون هم زن بابات اگه به اینجا رسیدن نتیجه ی انتخاب علط خودشون ...

ممنونم بابت حرفات عزیزم 

واقعا نیاز داشتم یکی مثل شما که از جریانات هم خبر داره اینو بگه بهم ❤

چون تو دنیای حضوری با کسی درد دل نمیکنم معمولا 

مجازی هم که همه کل ماجرا رو نمیدونن و تعریف کردن همه جریانات هم سخته ‌