2777
2789
عنوان

بچه ها بگید من بدجنس تر بودم یا زن بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 6289 بازدید | 176 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلی ❤این عذاب وجدان رو برا برادرمم داشتم دقیقا ..اون که دیگه من اصلا کاری ای نبودم..ولی بازم هم ...

نه عزیزم تو نباید تو جریاناتی که درش هیچ گونه دخالتی نداشتی خودتو مقصر بدونم آدما چوب اشتباهات خودشونو می خورن

انشالله به زودی زود مشکلاتتون تموم بشه وبه آرامش برسین

نه عزیزم تو نباید تو جریاناتی که درش هیچ گونه دخالتی نداشتی خودتو مقصر بدونم آدما چوب اشتباهات خودشو ...

دقیقا ..به قول دوستم بابت این اخلاق و احساسم نیاز به تراپی دارم ..فکر کنم ریشه تو کودکی داره .‌..

خیلی ممنون عزیزم لطف داری❤

دقیقا ..به قول دوستم بابت این اخلاق و احساسم نیاز به تراپی دارم ..فکر کنم ریشه تو کودکی داره .‌..خیل ...

میخواسم بگم حتما پیش مشاوره برو گفتم شاید ناراحت شی ولی رفتن پیش تراپی که ضرری نداره به نظر من همه انسانها نیاز به یه تراپیست حرفه ای دارن که حداقل ماهی یا دوماهی یک بار باهاش صحبت کنن یا دردودل داشته باشن البته تاکیدمیکنم تراپیست کار بلد نه هر تراپیستی

میخواسم بگم حتما پیش مشاوره برو گفتم شاید ناراحت شی ولی رفتن پیش تراپی که ضرری نداره به نظر من همه ا ...

نه خودمم دقیقا با شما موافقم ‌..رفتن پیش تراپیست اصلا بد نیست بنظرم اکثر  آدم ها تو زندکی یه سری تروماها تجربه کردن که تو بزرگسالی رفتن پیش تراپیست کمکشون میکنه ..

منم جزو همون آدم هام ..

دقیقا تراپیست حرفه ای کم هست...

خیلی هاشون فقط مدرک گرفتن و تو کارشون حرفه لی نیستن و رفتن پیششون حال آدم رو خرابتر هم میکنه ..

نه خودمم دقیقا با شما موافقم ‌..رفتن پیش تراپیست اصلا بد نیست بنظرم اکثر آدم ها تو زندکی یه سری ترو ...

اره اکثرا فقط پول تلکه میکنن انشالله بگردید یه تراپیست خوب ودلسوز پیدا کنید مخصوصا براشما که میگین نمیتونید تو نیایی واقعی با کسی درد دل کنید

ما نگرفتیم بابامون گرفته قانون کشور هم میگه مرد طلایی که به عنوان هدیه می‌خره رو میتونه پس بگیره زند ...

عوضیه بدذات حرومزاده 

واقعابدجنسی

ریپ نمیخونم

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف