2777
2789
امیدوارم همیشه خوشحالی تو خونت ببینی عزیزممن خونم زیاد مرتب نیست وگرنه عکس میدادم الان😅

مرسی قشنگ ❤️😍 خب هرموقع مرتب بود بفرس من عاشق عکس خونم 😅

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی قشنگ ❤️😍 خب هرموقع مرتب بود بفرس من عاشق عکس خونم 😅

😂 مرتب نمیمونه الان میدم زود میپاکم 

انلاین باش

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
مرسی عزبزدلم ببخش دیر پیامارو میخونم تک ب تک دارم جواب میدم اگلونما پتوس فیلندندرون نخل آناناسی قاشق ...

غزیزم اگه این گلا ذره نور هم نبینن باز رشد میکنن؟

کود میدی بهشون؟اگه اره چه کودی

ی صلوات بفرستین برا جور شدن کارم ب امید خدا 

شاغل بشم ب امید خدا اسمم زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
شاید باورت نشه ولی ب خونمون خیلی آرامش داده از وقتی اومده خونمون زندگیم گرمترو قشنگتره 🥰

خیلی قشنگه منم دارم رو مخ مامانم میرم بگیره

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

کلا خونمو دوست دارم دلنشینه‌ همه جاش برام

لایک نکنید مرسی اه🤣

هی میام سایت هی یه کوه اعلان میاد جلو چشمم😆

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اسی خونت خیلی خیلی باصفا و قشنگه انشالله به دل خوش و تن سلامت توش زندگی کنین سوال بپرسم خواستی جواب ...

مرسی عزیزدلم 😍❤️

اره از خودمونه ۶۰متره گلم 

یه حیاط کوچولو داره آپارتمانی نیس ویلاییه