2777
2789
پونی جون خونت خیلی قشنگ وباصفاس عین شخصیت خودت عزیزم انشالله بادل خوش اینجا زندگی کنید وبعدها خونه ب ...

اسییی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها همگی خوش و عاشقانه توام با سلامت و ثروت توی خونه هاتون زندگی کنین از خدا میخواهم روز به روز ب ...

مرسی مهربون الهی تمام این دعاهای قشنگ ب خودتون برگرده ❤️

امیدوارم همیشه خوشحالی تو خونت ببینی عزیزم

من خونم زیاد مرتب نیست وگرنه عکس میدادم الان😅

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
مرسی مهربون الهی تمام این دعاهای قشنگ ب خودتون برگرده ❤️

ممنون مهربونم ❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
مدل چیه عزیزمچند ساله دارینش راضی هستی ؟ممنونم عززیزم

من تازه چندماهه خریدم 

بگم مدلشو نمی‌دونم نمیخندی بهم 😁 اگ خاستین فردا برم ببینم چیه من فقط خوشم اومد عکس نشون دادم شوهرم خرید 

منم میزارم زود برمیدارم مبل و میز غذاخوری اینا نخریدم هنوز اون پشتی جلو تلوزیونم واسه اینه ک دختر کو ...

مال شمام زیباست خیرشو ببینی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید
من تازه چندماهه خریدم بگم مدلشو نمی‌دونم نمیخندی بهم 😁 اگ خاستین فردا برم ببینم چیه من فقط خوشم اوم ...

اها مبارکتون باشه 

اره ممنون میشم لطف میکنی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

پونی جون خونت خیلی قشنگ وباصفاس عین شخصیت خودت عزیزم انشالله بادل خوش اینجا زندگی کنید وبعدها خونه ب ...

مرسی عزیزدلم فداتشم ک‌اینهمه حال خوب دادی بهم 🥰❤️

استارتر عزیز اشپزخونت خیلی زیباست😍میشه مشخصات فرش اشپزخونه تو بهم بدی اسم طرحش و اسم کارخونه

مرسی قشنگم 😍❤️چشم اگ اشکالی نداره فردا برم ببینم بهم درخواست بدین براتون بگم 

اسی خونت خیلی خیلی باصفا و قشنگه انشالله به دل خوش و تن سلامت توش زندگی کنین

سوال بپرسم خواستی جواب بده نخواستیم فدای سرت

اینکه تونه از خودتونه؟؟چند متره؟

آپارتمانیه ؟؟