2777
2789
من اینجارو دوس دارم اتاق پسرمه از موقعی که زرافه رو خودم براش کشیدم رو دیوار شبا اینجا میخابم 😂

🤣🤣🤣🤣 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزبزدلم دعا کن ب زودی یه خونه بزرگ‌تر برم خیلی اذیتم کوچیکه 🥰

چشم عزیزم ان شالله هر حال میری حال دلتون خوش باشه . امیدوارم یه خونه ی بزرگ و دلباز گیرتون بیاد❤️

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید
فرش قرمز واقعا روح بخش خونسخونت خیلی حس زنده بودن داره اسیالهی همیشه شادی باشه توشعاشق فرش و میز ناه ...

مرسی گلم بابت انرژی خوبی ک‌دادی و پیشنهادات 🥰❤️ 

استند اسپزخونه رو جدیدا اظافه کردم اره خیلی جارو تنگ کرده ولی عاشقشم با کلی ذوق خریدمش چندسال چشمم دنبالش بود ب این امید ک خونه عوض کنم خونه جدید بزرگ باشه بخرم دیگ خونمونو نشد عوض کنیم خریدمش ☺️

مرسی گلم بابت انرژی خوبی ک‌دادی و پیشنهادات 🥰❤️ استند اسپزخونه رو جدیدا اظافه کردم اره خیلی جارو تن ...

چقد خریدیش استند رو ؟ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

ماشالله خونتون خیلی بزرگ و خوش ساخته  

من البته مهارت خاصی ندارم طبق سلیقه ام نظر میدم

بنظرم از همین وری که عکس گرفتی یعنی قسمت جلوتون که خالیه و مبل نیست که دو تیکه مبل بزار

یا مبلای جلوی پرده رو بزار اینجا یا میز ناهار خوری ظریف و جمع و جور بزار

گل خیلی خونرو با صفا میکنه چندتا گل سلز روشن بگیر بزار

بنظرم بالای تلویزیون رو میتونید طراحی قشنگی بکنید یا کلا تلویزیون رو با استند های چوبی به دیوار متصل کنید و رو استند ها کوری بزاری

اگر در اینده خواستی فرش بخریحتما رنگای روشن و جون دار بخر

قرمز یا صورتی باشه تو فرشت

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

خیلی خونه ی قشنگی داری

ولی اگه فرشات کرم بود زییایی خونه رو دو چندان میکرد

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....