2777
2789

اسی جون الهی خونت همیشه گرم و پر از شادی و خوشی باشه قربونت.

انشاالله تودلیت ک دنیا اومد کلی بدوبدو کنه تو خونه قشنگت😍🥂

حس مثبتی داشت خونت عزیزم،مخصوصا اشپزخونت خیلی دنجه

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای خداااااا عشق منههههه این خونه ها😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

خونه شما هم خیلی زیبا هست  مشخص که خانم با سلیقه ای هستی انشاءالله که همیشه خوش خرم باشید کنار هم💚💚

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من ی عکس از خونه روستایی محلمون بدم

دیونمون کردی که با این همه قشنگی 

پدرو ومادرم فوت شدند دیگ کسی را ندارم

انشاءالله دو سه سال آینده یک از این شهرلعنتی بیرون بیام وبرم

ودور بشم از همه چیز و هر کسی .....

دیگ کسی هم که ندارم دلواپسم باشه و لواپس باشم ....

به شوهرم میگم همه‌چیز بفروشیم بریم..... میگه زود بازنشسته داری میکنی خودتا

این شهر داره. خفم می‌کنه پر از  خاطراتاونهاست

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بیشتر ببینید