2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اینجا حرفی گوش نکن برو مشاوره .اختلاف سن تا دوازده سال هم هیج ایرادی نداره حرف کسی گوش نکن .به م ...

شما متاهلین؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

بستگی به خانم وآقا داره، من سراغ دارم خیلی هم خوشبختن آدم هم سراغ دارم یک ماه نشده جدا شدن

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

بیشتر ببینید
اختلاف سنی

عزیزم واقعا مهم نیست حتی اینطوری بگم دختری  خوشبخت میشه که با مردی که اختلاف سنی داره باهاش ازدواج کنه ی مرد پخته و حامی که عاقل هم هست 

مردها خیلی دیرتر از خانوما  عاقل میشن پس اختلاف سنی ده سال چیزی نیست و از همه مهمتر خانوما سن محدود باروری دارن 

فکر میکنم هر نسلی ۲۵ ساله هست .موندم چطور اینحا ده سال اختلاف سن رو زیاد میدونن عجیبه واقعا

اصلا خوب نیس بچه ها گناه دارن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
شما کلا قصدت ازدواج نیست دختر محدودیت بارداری دارا نمیتونه که با هم سن خودش ازدواج کنه البته بعدا می ...

این همه آدم با هم سن خودش حتی یکی دو سال کوچک تر ازدواج کرده بچه هم داره 

من مجردیام خیلی دوس داشتم مرد خیلی بزرگتر گیرم بیاد

پسرای همسن خودم مث مارمولک ریز بودن و فقیر

البته همسرم که ۲ سال بزرگتره حدودا

ولی خب قد و هیکلش خوبه،وضعشونم اوکی بود

وگرنه نمیخواستمش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ببین بستگی داره، یه پسر و میبینی ۳۵ سالشه ولی اصلا بهش نمیاد، اینجوری اشکالی نداره، ولی اگر تفاوت سنیشون تو ظاهرشون خیلی نشون بده، بد میشه

Am my demon.. حسبـی الله، آره